Sayfa 193/948 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Ama aferin sana beni cevapsız birakmiyorsun. Bu yaşına göre iyisin hadi seni köftehor moruk

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bak sahibin insaflı çıktı önüne biraz kemik atmış. 2.16 olmuş çaktırmadan

3.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    eyyy zat okumuyormusun,sorunlu,
    kagit 2,20 iken 2,05 olcak dedik,
    2,08 iken 2,20 uzeri olsvak dedik ,
    sen cizutmusdun,hic biseyden haberin yok,
    okusan anlican,anladan uyguluycan,
    para kazanican,
    ama nafile,
    giymis yamurlugu,
    almis şemsiye yi,
    gezinip duruyor,
    yagmur yagiyor diye,
    gunesli havada,
    beni gulduruyorsun,
    bol bol devam,
    ��������

huaweı vns-l31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın cumbakuka
    bu zat burayı sohbet odasına çevirmiş.
    Hissesi de olduğunu sanmıyorum.

4. Sn cumbakuka
    tebrik ederim 'akil adam' olduğunu kabul ettirmişsiniz.

5. En cakmasindan.

6. Sen zaten aynı adamsın bıkmadın mı kendini övmekten. Aynı hesap bunlar sevgili ortaklar.

7. Pazarlama biliminde yeni ufuklar açan, kıta Avrupası ve ABD'de ders olarak okutulmayı hak eden arkadaşları kutluyorum... Bence Mastori'yi direğe bağlayıp yakalım olsun bitsin... Neden bu kin ve nefret ki? Sen de fikirlerini açıklıyorsun o da... Neden zoruna gidiyor?.. Yoksa... Yoksa dert başka mı güzel kardeş(ler)im? Hep birden saldırınca, sesiniz çok çıkınca haklı olduğunuzu mu düşünüyorsun(uz)? Mastori'yle genellikle zıt fikirlerde oluruz ama bu başka... Fikirlerini rahatça söyleyecek hem de sonuna kadar. O kadar da değil, artık... Bu kağıdın yarın 100 bin alıcısı bile olmaz diyip, Dow Jones'ta (gece orası açık diye biliyorum ben ama Silvır'ın orda işlem gördüğünü de öğrenmiş olduk sağolsunlar) 20 bin 50 bin basın diyenler yoksa ellerindekini mi iteleyemiyorlar da ondan mı agresif tutum? Neyse geçen gece aklıma bir bilmece geldi, zamanım yok akşam bu platformdaki tüm dostlara soracağım (inşaAllah) ben içinden çıkamadım, belki sizler çıkarsınız ve belki de aydınlanıverir ortalık sonrasında... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...

8. Ben kendi halinde yorum yapan biriyim. Beni siz tahrik ettiniz. Açsın herkes geçmişi okusun. Sadece 1 kez 9 aylığı fiyasko gelebilir dedim diye el birliği ile beni linç etmek istediniz. Yoksa bugüne kadar 1 kere tartışmadım kimseyle açın arşivlerine bakın. Bana sataşmayın olsun bitsin. Sabahtır beni meşgul ettiniz. Tartışma benim için bitti dediğimde bile bitti diyemedi bazıları . Ama kaşımayın artık yeter millete cidden ayıp oluyor

Sayfa 193/948 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •