-
BU MEMLEKETİN DÜŞMANI HİÇ BİTMEZ BUNU SANKİ BUGÜNE ÖZEL KULLANMAYALIM.
BİZ SEVDİĞİMİZİ
"sensin bizi yaradan sensin yoktan var eden!
Arabın kabesi mekke de Türkün kabesi anitkabir de."
gibi veya
"ALLAH'ın bütün sıfatlarını üzerinde taşıyan öyle bir dünya lideri!Peygamber bile gururlandı biz gururlanmadık.Peygamber gelse bu olurdu...." gibi
Para için, makam için, menfaatine....herşey için, birgün ona birgün buna önüne yatan bir millet miyiz?Asla değiliz herşey aslına rücu eder.Ne diyanet ne menfaati olan ve olmayan! dinci diyorum onlara; bir alim hoca çıkıp yanlışı söylemedi.Bir. zamanlar zamanında söyleyen karşılığı aldı .........gibi ama islamı bulduğunu düşünenler, herşey değişti islam geldi, nur yağıyor memlekete diyenler, kutsalını ne duruma düşürdü.İŞTE HER YAPTIĞI İŞİ VATAN MİLLET ALLAH DİN ADINA KULLANAN,sığınan insanların VERDİĞİ ZARARLAR KAÇ NESİL SONRA DÜZELİR BİLİNMEZ AMA İLETİŞİMİN BİLGİNİN DEĞİŞİMİN HIZLI OLDUĞU BU DÜNYADA İNŞAALLAH ÇOK NESİLLER GEÇMEZ.
Bugün etrafıma akrabalarıma çocuğu subay astsb. yapalım diyorum! bana mal mı enayi mi benim cocugum simit satar daha iyi gitsin başka memurluğa geçsin diye hakaret eder gibi söylüyor.
MİLLET fakirlestirilip şekere alıştırılmış ise birde egitim adına dünyadan ilimden bilimden kopuk insanlar topluluğu ise hep geçmişin kazanımlarını harcar bitince de geleceğimizi harcayıp neslimize birşey bırakmayız.YİYİCİLİK PİS BİRŞEY.
SELAMLAR.YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri