Sayfa 459/1001 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu topikte her koyun (atasözü öyle olduğundan yoksa koyunların kim olduğunu ehrkes biliyor) kendi bacağından asılır
    karda zararda senindir
    biz sana al ayda sat diyemeyiz.
    Ayhan Bey ben zaten kararımı verip hamlemi yaptım. Dediğiniz gibi herkes kendi yatırımından ve bunun sonuçlarından kendisi etkilenecektir. Ben aynı gemide olduğumuz için yorum almak istedim sadece. Malum kur tarihi zirvede.

Alıntı Originally Posted by Ömer B. Yazıyı Oku
    Bu başlığı ve mevduat başlığını 3 aydan beri sessizce takip ediyorum. Yatırımımın %30u dolar kalanı TL mevduattı. Baktım mevduattan bi cacık olmayacak Dün korka korka günü dolan tl'nin hepsini 3,9420den dolara çevirip %4 le yatırdım. Bana biraz umut verin pişman olmam dimi.
    Bir kaç şey karalıyım dedim..baktım binlerce şey olacak, işin içinden çıkamayacağım..o yüzden uzatmayacağım..

Bazen akşamları rahat uyuyabilmek, para kaybetmekten daha önemli olabilir..benim acizane moral desteğimde böyle olsun..

Onemli olan usd ile eur arasi fark degil mi su anda eur usr 1.1925 gibi yani ozel sektor huzurlu belkide...........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    avantajlari cok ama dolar 4.50 tl olsun gorururm ben o ozel sektoru aglarken
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. her zaman örnek veririm, pederden şahsıma miras 25 daire kaldı
    4 tanesini satıp kendime market açtım, markette işler iyi gitmese de
    her sene bir daire satıp hanımı asgari 2 tatile götürüp, otomobili yenileyebiliyorum
    dışarıdan bakanlar gördün mü adam ne başarılı deyip, akşam olunca da hanım bacaklarını açıyor
    daireler bitince ne mi olacak, sokayım memleketin tekerine, 100 sene mi yaşayacağım, benden sonrakiler düşünsün

ülkenin özelleştirme hikayesi budur, bizim hanım da ülkenin seçmeni, aktifler azalsa ne çıkar, aç bacakları..!!

5. Betimleme muvazzam
    Alt soy üst soy yan soy
    Hepsi var
    Aslen eleştiri kuley yapmak zor
    Bnm ilk baktığım kitlesel insanlar
    Ne eğitim ne aile yapısı
    Şeye inovasyon chip teknolocisi felan yapmaya musayit değil bu ka adamı ya inşaat çukuru ya tekstil overlok makinesinde oyalayabilin
    Eleştiri güzel ama elde beş benzemez olunca
    Buna mecbur kaliniliyo
    O ka adamı çalıştıriyo ve doyuruyo olman lazım abi
    Herkez Dr örtmen polis asker özel sektör byz yakalisi olamaz neticede
    Neyse umalim daha iyisi olsun
    Not
    Ha su var
    Kimse kıyas miyas yapmasın kendini akilli sanıp
    Nası Kore yaptı diye
    Onlar abd Menşei orda imalat yapan teknoloci
    He He elma tilifon çok güvenli diğeri değil :-)
    İkisinin sahibide aynı lan
    Maksat millet laf gevelesin
    Sıradan korelinin sıradan bizden farkı yok
    Tek fark adamlara yatırım var o ka
    Kim kimi yatirirsa
    Olum yoksa kim niye 2 kat fiyata alsın tilifonu
    Heee güvenli
    Çoh güvenli çoh.
    Bağa da güğenebilirsuz
    Son düzenleme : Moruk; 25-11-2017 saat: 16:22.

Avustralya yada New Zealand olabilir- ama koyunlar cok orda, buyuk bas olayini bilmiyorum yada india filan mi ki..
    neyse onemli olan helal food olmasi.......

Suudi Arabistan in surekli yaptigi bu zaten 20-25 riyal kilosu et...

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım şu: Singapur X ülkesinden alıp vergisiz şekilde bize satacak. Neden doğrudan o ülkeye olan vergiyi kaldırmamışlar?
    a) Bunların şirket Singapur'da ama o şirketin sığırı hangi ülkelerden bulacağı daha kesin değil. Nerden bulursa alıp bize satacak.
    b) X ülkesi belli bir ülke. Ama para kazanmasını istemedikleri başka birileri de o ülkeden sığır getirebilir bunu önlemek istiyorlar...

O zaman Turkler, canim Fenerbahce gibi kapikule otesini canli gozler ile goremez artik,
    ne dersiniz... Yillar once otele eur bedeli uzerinden giris yaptigim gunku kurdan odeme yapip isyan etmistim,
    artik yakala.co haricinde otelde kalma imkani bile olmucak bu gidisle, canim ege otelleri hep pahalidir bilmeyenler icin...

Bu izinde 1 gun icin 229 liraya iki kisi kalayim mi diye cabalamaktayim aslinda... acaba napsak..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ayrica;
    Enflasyon ne bu ulkede; yuzde 12 falan gelir seneye ; ben 15 diyorum..
    dolar enflasyon kadar artar orasi kesin; arti fed faiz artisini da ekle ustune; yuzde 10 da o etki eder piyasaya..
    sadece bu ikisi bile yuzde 25 eder; 3.90 baz al bugunku fiyati seneye bugun min 4.90 olur..ytd

Bizden tekniker gitti- ince isler sefi yaziyodu email inde
    once baska bi turk firmasina gecti, simdi ulkede mutahit oldu hehe..

Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    devlet memuru müteahhit
    avukat müteahhit
    doktor müteahhit
    bakkal müteahhit
    cebine 300 - 400 bin koyan müteahhit.
    bu sektör değişmeden, normale dönmeden ve dahi batmadan memlekette yatırım anlayışı değişmez.

Sayfa 459/1001 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •