'adam'lar alışa 1.000.000 lot yazmışlar ve de delikanlılık yapıp silmemişler.
marifet alısa 1 milyon lot yazmakta degil marifet direk 1 milyon lot alısla tahtayı cizmekte ...yukselmedikten sonra...tahtada aktif satıs kademelerini paldur kuldur kaldırıp tavana baglamadıktan sonra isterse 10 milyon lot yazsın ne farkeder 2 hafta once gorduk o sahte alısları 2.23-30 arasında 600 000 lot...sonuc noldu peki 2.02 ye kadar dusus.
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O. Bir milyonlar nerede. 2.06 ve 2.05. Ben gerçek alıcıyım veren varmı?
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marhabalar Sevgili Dostlar, Sevgili Ortaklar, kaç zamandır aklımda deli sorular var... Allah'tan işim yoğun da yanıt aramaya kafa yoramıyorum... Fırsat oldukça sorarız artık (Merak etmeyin test çocuklarıyız hepimiz, çoktan seçmeli olacak hepsi) İşte ilki:
SORU 1:Sabahtan öğlene kadar 50 kusur bin lot işlem olan X kağıdında, 20-50 bin lot nereden ve nasıl basılır?
a-)Dow Jones'ta gece seanslarında,
b-)"Yarın 100 bin alıcı bile olmaz, ben sattım" deyince satılmış olur (hangi araysa bu artık) ertesi gün de hah şimdi teknik de tamamlandı denilerek yerine jet hızıyla konulduğu deklere ediler... Biz de "Ağam bizimle eğlenirr" der geçeriz...
c-)Sanal 1 milyon lot alıcı mavralarıyla sazanların ilgisi çekilir (inşallah artık hadi bakalım!..) Ufak ufak basılır, kerizler uyanmadan...
d-)"Yeni pazarlama tekniklerine gereksinim var arkadaşlar haa gayret!.. nidalarıyla ve "Şu topikte ne kadar çatlak ses varsa ümüğü sıkıla!.." şiarıyla 32 tekmili birden Moğol Akıncısı topiği basar...
e-)Bu yöntemi bilmeniz için diploma koleksiyonunuz olması gerekiyor. Yoksa aklınız basmaz, ona göre!..
f-)Hepsi
g-)Kardeşim nerden geliyo aklına böyle sorular, her şey yolunda!..
Not:12 aylık beklentisiyle pozisyon almaya devam ediyorum. Elinde malı olan az sabırlı ve sakin olsun... Ocak sonuna kadar toplucam malı... Artık 20 50 bin basarsınız artık... Haa yalnızca birinizin 50 binine gücüm yetecek (sermaye o kadar! ne yapalım size de bu kağıda öyle girmenizi öneririm bir daha böyle sıkışıp ortada kalmazsınız), artık hızlı olan kazansın ne diyelim...
Not2: Böyle sessiz günlerin sonunda hep güzel seyler oluyor ama hadi bakalım (hadi yanılt beni Sevgili Tahta Yapıcı!..)
Selamlar, bol kazançlar...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
yok mu bugun soyle seyirlik 1 milyon lot koyan koysa da seyredek hep beraber ama dur seans sonunda karanlık odada koyardı dimi unutmusum![]()
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
Yer İmleri