Sayfa 35/367 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Cuvaplari alalim?

2. Hakan Bayrakçı
    Hakan Bayrakçı
    @ahakanbayrakci
    ·
    1 sa
    Cumhurbaşkanı, Soçi toplantısından ve ABD başkanı ile görüştükten sonra bugün çok keyifliydi. Astsubay töreninde ve Balıkesir'de görülüyordu bu. Fakat Balıkesir'deki konuşmasının satır aralarından, 2019 mart belediye seçimlerinden duyduğu endişe anlaşılabiliyordu.

3. 57.Alay sancagi...

http://www.hurriyet.com.tr/57-alay-s...egilmis-316211

Bir süredir Türkiye gündemini meşgul eden 57’nci Alay Sancağı ile ilgili gerçeği Hürriyet ortaya çıkardı. Çanakkale Savaşı sırasında son erine kadar şehit düşen Alay’ın sancağının Avustralya’da Melburne Müzesi’nde bulunduğu iddialarının doğru olmadığı belirlendi.
    Sancak bir defa yapilir, yedegi olmaz. Sancaktar sehit olursa, yanindaki asker sancagi alir, sancak yere dusurulmez. Son asker de sehit olmussa, sancak kaybedilmistir. Sancak neredeyse bulunmali ve teslim alinmalidir, namus meselesidir.

Bunlar siyasete malzeme yapilacak konular degildir. Bu fotograf verildigine gore, bu ulke 1.dunya savasi oncesinde oldugu gibi birvtehditle karsi karsiya demektir.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 25-11-2017 saat: 17:45.

4. Mete Sohtaoğlu

@metesohtaoglu

·1 sa

#Rusya ve #Sudan nükleer işbirliği anlaşması imzaladı.Rusya,Kızıldeniz'de bir deniz üssü içinde çalışmalara başlayacak

Urus' u indirin bakalim Hint okyanusuna...

5. Çakal erik suyunu stokladim...3 dene de bundan aldim...Artikin sirtim yere gelmez...

6. Levent Yüksel, kalbini kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu’na kaptırdı. Sertab Erener'in eski eşi olan Yüksel son gelişmeyle tepkileri üzerine çekti..

7. 38

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Cevap(cuvap) =38

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 35/367 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •