Sayfa 570/997 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Tek olasılık doların düşmesi yaptığınızın doğru olması için. Ben de %50 TL, %50 dolar, dolar maliyet çok fazla ama MB faiz arttrına kadar dolardayım. Bir de ne çıkacağını bilemiyorum şu davadan, ben de TL takıntımdan şu şekilde vazgeçtim. Eğer dolar euro yükselirse çözümüm yok, kesin zarardayım ama TL yükselirse çözümüm var, TL kazanıyorum paramı gelirim TR ye göre iyi. Çalışıp zararı kapatarım , çünkü azandığım TL ler daha değerli olacak. Ama kur yükselirse çalışmakla telafi edemem. Maalesef bu düşünceye 30 yaşımda ulaştım. Daha önce ulaşamadım hep TL gitmiştim. 8 yıldır izliyorum piyasayı artık kazık yemek yok, bayağı öğrendiğimi düşünüyorum.
    Kur 4.06 yı aşmamalı, aşarsa yeni band oluşur , burayı aşmasına izin verirlerse zarar artar TL cilerin uzun vadede, çünkü 4.20 ye kadar gider bu durumda, geri çekilse de 4.20 den 3.85 e geri çekilebilir ama 4.05 olursa 3.70 e kadar geri çekilme olur faiz arttrımı ile.

Bu arada önceden dediğim gibi 14.50 Burgan veriyor faiz. Ama bence MB faiz artrtımına kadar günlük gidip (ODEA 13.95 eğer 103 k yatırırsanız) , MB faiz arttrıdktan sonra örneğin bu hafta arttrırsa Aralık son hafftaya gelecek şekilde vadeli bağlamak ve Aralık son hafta güzel oran yakalamaya çalışmak en mantıklısı.
    Eğer MB faiz artrımassa bu ay , Aralık ortalarında arttırırsa, günlükte tutup parayı yine ARalık son haftayı beklemek en mantıklsı gibi geliyor bana.
    ben kırka yaklaştım hala öğrenemedim tek felsefem enflasyon canavarını öldürecek prensin kılıcıyla ansızın çıka gelmesini beklemek yıllardır bazende işe yarıyor hani benden trader olmaz yani

2.  Alıntı Originally Posted by Florin Yazıyı Oku
    Sayin sermo, bahsettiginiz sirkete yakin gecmiste Hollanda finans denetim otiritesinden yaptirimlar uygulandigini biliyorum. Riskleri gozden gecirmeniz menfaatinize dir diye dusunuyorum. Saygilar.
    Sayın Florin,

İnterneti taradım. Tek bir haber bulamadım. İsim benzerliği yaptınız herhalde.

http://centaurinvestments.com/

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ben kırka yaklaştım hala öğrenemedim tek felsefem enflasyon canavarını öldürecek prensin kılıcıyla ansızın çıka gelmesini beklemek yıllardır bazende işe yarıyor hani benden trader olmaz yani
    Yaş 42, bir şey biliyorsam oda bir şey bilmediğimdir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bende de 46 bitecek bi kac ay sonra hala Suudi Arabistan dayim..........

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yaş 42, bir şey biliyorsam oda bir şey bilmediğimdir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bende gunlukte full tldeyim merkez bu sefer ters kose yapabilir .o gun merkezi faiz artirmak icin cok zorluyacaklardir .yuregi dayanan sabahtan alsin benimkisi kaldirmiyor.

6. Dostlar,
    Aralık sonu itibariyle tl mevduat oranı beklentiniz nedir? 15 civarı mı öngörüyorsunuz, 15,5u geçebilir mi?

14,80 72 gün vade 4 aralık çıkışlı Akbank bonosuna ne dersiniz, hesabıma göre aralık sonu 15.1 üzeri oran olmazsa mantıklı görünüyor sanki
    Not: şu an 14.5 bağlayabilenler için avantajlı değil

Sayfa 570/997 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •