Sayfa 43/90 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
Arama sonucu : 715 madde; 337 - 344 arası.

Konu: VKFYO Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Herkese bol kazançlar.Aslında vkfyo için böyle günler hareket zamanı. malı 1450-1700 arası boşalttıklarından tahtayı aşağıya çekmeye çalışıyorlar.Tahtaya bakın alıcıda yok satıcı da.Borsada kuraldır; sabredenler sabredemeyenlerin sermayesine taliptir.İnanın işbankası hisselerinin bir kısmını vakıfa göndermiş.Tahtada son bir haftadaki oyun bu.Sabredin gerekirse 1 ay ,gerekirse 3 ay,gerekirsede 1 yıl.Sakın satmayın.Y.T.D.
    Son düzenleme : ADANA0001; 21-11-2017 saat: 11:17.

2.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    Herkese bol kazançlar.Aslında vkfyo için böyle günler hareket zamanı. malı 1450-1700 arası boşalttıklarından tahtayı aşağıya çekmeye çalışıyorlar.Tahtaya bakın alıcıda yok satıcı da.Borsada kuraldır; sabredenler sabredemeyenlerin sermayesine taliptir.İnanın işbankası hisselerinin bir kısmını vakıfa göndermiş.Tahtada son bir haftadaki oyun bu.Sabredin gerekirse 1 ay ,gerekirse 3 ay,gerekirsede 1 yıl.Sakın satmayın.Y.T.D.
    size katılıyorum benimde zararım büyük 1.55 maliyetle bekliyorum ve hedefim 2 satmayacağım.

3. şahsi görüşümdür.Ancak vakıf finansaldan çıkanlar buraya dalabilir.Ayrıca vakıf finansal kiralamanın hareketi burada gelecek yıl yaşanacaktır diye düşünüyorum.Çünkü vakıfın en ucuz kalmış hissesi bana göre.Sakın satmayın.Ben takaslarımı arttırmaya azda olsa devam ediyorum.

4. başta söyleyeyim ben insanım yanılırım,benim söylediklerime göre yatırım yapmayın.Aklıma gelmişken söyleyeyim.Bir bakmışsınız ocak ayında C GRUBUNDAN çıkımışız A GRUBUNA dahil olmuşuz.İzleyin o zaman filmi.Y.T.D.

5. [QUOTE=ADANA0001;1281330]başta söyleyeyim ben insanım yanılırım,benim söylediklerime göre yatırım yapmayın.Aklıma gelmişken söyleyeyim.Bir bakmışsınız ocak ayında C GRUBUNDAN çıkımışız A GRUBUNA dahil olmuşuz.İzleyin o zaman filmi.Y.T.D.[hissenin A grubuna gelmesi nasıl etkiler

6. [QUOTE=icono;1293508]
     Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    başta söyleyeyim ben insanım yanılırım,benim söylediklerime göre yatırım yapmayın.Aklıma gelmişken söyleyeyim.Bir bakmışsınız ocak ayında C GRUBUNDAN çıkımışız A GRUBUNA dahil olmuşuz.İzleyin o zaman filmi.Y.T.D.[hissenin A grubuna gelmesi nasıl etkiler
    AGrubunda istediğin gibi sat.Elinde malın olmasın açığa sat.her şey serbest.Ancak eninde sonunda açığını kapatmak zorundasın.Büyüklerde oyuna dahil olabiliyor.Büyükler buralardan mal almazlar.ALAMAZLAR.Alan satan gerçek kişiler.Malı olmayan açığa satamaz.C GRUBU Hisseleri ocak ve temmuz aylarında imkb tarafından değerlendirmeye alınıyor.Bana kalırsa OCAK AYINDA C Grubundan çıkıp A grubuna girecek.Allaha çok şükür borsada hiç yanılmadım.Gelecek sene ölmezsek neyin ne olduğunu göreceğiz.Mevlam neylerse güzel eyler. Y.T.D.

7. DİKKAT!Yaklaşık bir yıl önce vangıda ,vakko,vkfyo aynı yerlerdeydi Diğerlerine bir bakın birde buna.Yaslanın arkanıza bekleyin.Sabredin.Bakalım neler olacak.Onlar oyunlarını oynayacak.Sakın oyuna gelmeyin.Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    DİKKAT!Yaklaşık bir yıl önce vangıda ,vakko,vkfyo aynı yerlerdeydi Diğerlerine bir bakın birde buna.Yaslanın arkanıza bekleyin.Sabredin.Bakalım neler olacak.Onlar oyunlarını oynayacak.Sakın oyuna gelmeyin.Y.T.D.
    sabırla bekliyorm ama gerçekten çok sinir bozuyor pes etmek yok

Sayfa 43/90 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •