Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Öyle bir ülke ve piyasa ki, "siyasilerin rüşvet aldığı dillendirildikçe güzelleşiyor"...

Ahlaksızlığın herkese prim olarak döndüğü bir dönem...

Pompei'nin son günleri gibi.

Damat tüm kanallarda "kara kömürün akıllı kömüre dönüştüğü" bir dönemi muştuluyor 21. yüzyılda...

Hepsi cambaz bunların.

Ana muhalefet lideri, elinde bir tomar belge, böylesine kokuşmuş bir toplumda devrim yapacağını zannederek heyecanla koşuşturup duruyor.

Aslında o da dernekteki koltuğunu kaptırmamak için, 2 ay sonra yapılması kararlaştırılan kurultay için uğraşıyor.

Böyle bir toplumun sanalda herşeyi halleden, futbol takımı tutkunu bireyleri olarak günlerimizi mutlu bir şekilde dolduruyoruz.

Seyrederek.

Bir ömür böyle geçti.

Tükenmişlik ve Sevgisizliğin Üst Boyutlarını Yaşıyorum bu toplumda. Tüm hislerim kayboldu. Midem bulanıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Tükenmişlik ve Sevgisizliğin Üst Boyutlarını Yaşıyorum bu toplumda. Tüm hislerim kayboldu. Midem bulanıyor.
    Aynı düşünce ve ruh halindeyim. Canımı sıkan asıl nokta; eskiden kokuşmuşluk pısardı, sessizdi. Şimdi ise kokuşmuşluk prim yapıyor bu ülkede.

Şerefsizliğin son boyutu, en son twitter da izlediğim bir videoydu. KGF beslemesi bir "güccük esnaf" "bir akrabasının üstünde malum şahıs varsa o bir akrabamın şeyliğinden şüphe duyarım" diyor.

Ha en son haber; çocuğumu okutmak için aldığım tüketici kredisinden alınan "kredi tahsis ücretinin" iadesini talep ettiğim hakem heyeti, talebimi reddetmiş. Hakikaten açtım baktım 2014/10. ayda bir yönetmelik çıkaran sayın hükumetimiz, yönetmelikle açık açık kredi tahsis ücretini yasal hale getirmiş.

Ne mutlu bizlere ki artık bankalar bizi düdüklerken resmi resmi düdükleyecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Öyle bir ülke ve piyasa ki, "siyasilerin rüşvet aldığı dillendirildikçe güzelleşiyor"...

Ahlaksızlığın herkese prim olarak döndüğü bir dönem...

Pompei'nin son günleri gibi.

Damat tüm kanallarda "kara kömürün akıllı kömüre dönüştüğü" bir dönemi muştuluyor 21. yüzyılda...

Hepsi cambaz bunların.

Ana muhalefet lideri, elinde bir tomar belge, böylesine kokuşmuş bir toplumda devrim yapacağını zannederek heyecanla koşuşturup duruyor.

Aslında o da dernekteki koltuğunu kaptırmamak için, 2 ay sonra yapılması kararlaştırılan kurultay için uğraşıyor.

Böyle bir toplumun sanalda herşeyi halleden, futbol takımı tutkunu bireyleri olarak günlerimizi mutlu bir şekilde dolduruyoruz.

Seyrederek.

Bir ömür böyle geçti.
    Hayat size hakettiğiniz itibarı zaten vermiş abi..
    teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    uzunca bir süredir benim durumumda sizden farklı değil..

başka vatanımız yok.
    bu hırsız ve yalancılar ile ve en önemlisi ahlaksızlık ve cehalet ile mücadeleye devam...

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by serothehero Yazıyı Oku
    Aynı düşünce ve ruh halindeyim. Canımı sıkan asıl nokta; eskiden kokuşmuşluk pısardı, sessizdi. Şimdi ise kokuşmuşluk prim yapıyor bu ülkede.
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    uzunca bir süredir benim durumumda sizden farklı değil..

başka vatanımız yok.
    bu hırsız ve yalancılar ile ve en önemlisi ahlaksızlık ve cehalet ile mücadeleye devam...
    Yalnız değilsiniz..içim kapkara oldu artık..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •