Sayfa 160/985 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

2 gun 1.08 in uzerinde kapanış yapmadan. kısa vadade bır duzelme olmasını beklememek lazım.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

2.  Alıntı Originally Posted by kosta Yazıyı Oku
    1,10 unutmadim bekliyorum
    Alım yapma daha çok erken demiştim.Daha ederine gelmedi ederi tuvalet kağıdından ucuz bunun.1.60 lar da 2 olacak diye ne verdiler eline milletin hala daha veriyorlar ya bizim millet akıllanmaz

3. Babası gitmeden hareket etmesi zaten saçma idi. Şimdi babasıyla bir yerde buluşacak ama nerde kim bilir

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Alım yapma daha çok erken demiştim.Daha ederine gelmedi ederi tuvalet kağıdından ucuz bunun.1.60 lar da 2 olacak diye ne verdiler eline milletin hala daha veriyorlar ya bizim millet akıllanmaz
    Pek fazla mal almadim beklemedeyim baska yerlerde olabilir.
    Biraz havalarin duzelmesini bekliyorum.
    Buradaki hareket genelde yaz aylari olur yatirmcilar tatildeyken sonra da basarlar mali....!

5. Hurgz Son günlerdeki yanlı ve yalan haberlerden dolayı riskli her an için kayyum atanabilir.!

6.  Alıntı Originally Posted by mysinan Yazıyı Oku
    Hurgz Son günlerdeki yanlı ve yalan haberlerden dolayı riskli her an için kayyum atanabilir.!
    hükümet yanlısı haberler nedeniyle kayyum mu atanacak? enteresan bir görüş

7.  Alıntı Originally Posted by mysinan Yazıyı Oku
    Hurgz Son günlerdeki yanlı ve yalan haberlerden dolayı riskli her an için kayyum atanabilir.!
    İçerden duyummu aldin fal mi bakıyorsun

8.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    İçerden duyummu aldin fal mi bakıyorsun
    Fal bakmaya gerek yok Haberleri izlemiyormusunuz.?Ben sadece uyardım

Sayfa 160/985 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz