Ön ödemeli kredi kartı hizmetinden daha önce bahsetmiştim. Bu konu ile ilgili arkadaşlar geçmiş mesajlara baksınlar.
Ön ödemeli kredi kartı hizmetinden daha önce bahsetmiştim. Bu konu ile ilgili arkadaşlar geçmiş mesajlara baksınlar.
sn master 16 parayı çine gönderdik çinden yurda geri getirdik....skril-firma arası para transferinde ücret alınmadı......ama skrill-banka olayında 5,5 euro transfer ücreti kesildi.....bankadan skrile havalede ne kadar para kesiliyor bilmiyorum.....skrile parayı kredi kartından çektim 1 euroya 1,09 euro para gitti....kafama takılan olay skrill-banka ...5,5 euro sabit mi yoksa para miktarına göre değişiyor mu.....birde skrilden kredi kartına para yı yükleyemedik mecburen banka hesabı vermek zorunda kaldık.....banka iban no euro değildi bu sorun olabilir mi.....benim fatura sıkıntım bugün çözülüyor başlayacağım inşallah.....dediklerim başka bir arkadaşın işlemleriydi firmanın mt4 donuyordu çözemediler sorunu bizde çektik parayı batırmadan...para transfer çekme olayını öğrenmiş olduk....
5.5 euro skrill tarafından yapılan kesintimi? Bu rakam sabit değil tutara göre değişir fakat katsayısı çok düşüktür yani 500 EUR çeksen atıyorum 4 EUR masraf vediysen, 5000 EUR çektiğinde 40 EUR masraf vermiyorsun yaklaşık 6-7 EUR masraf veriyorsun. Skrille kredi kartı ile yatırmanın ücreti bankadan bankaya değişiklik gösterbilir. Ama alışveriş olarak hesaba geçiyorlar.
Firma seçiminizi dikkatli yapınız bunu daha önceleride söyledim. Tecrübeli arkadaşların paylaşımlarından faydalanın burada sadece ben ve bahsettiğim firma yok birçok firma adı paylaşıldı.
Son olarak skrill den kaç günde banka hesabına aldın parayı? 2-3 iş günü sürmüştür en fazla tahminimce.
Yer İmleri