Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 672/1014 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kalite sıfır ama kabul etmek lazım ki, komiksin.. demek ödüm kopuyor millet uyanacak diye- o yüzden bir kaç kifayetsiz muhteris trol tarafından bloke edilmiş bir kaç yüz okunma ratingi olan bir forum köşesine vakit ayırıyorum.
    Hayir sen sadece, dunyanin tanidigi hirsizlik cetesi icin, fikri hisimlarin icin yaziyorsun.

Senin gibi birine borsanin ne oldugunu anlatmak imkansiz.

ISYAT maaliyetim 76 kurus, hisse Mart'in 4.haftasi 15 kurus verecek.

Yani net kazancim %20 olacak.

Bilen bilmiyende endeks performansinin % 25 altinda diyerek, birsey biliyorsun sanir.

Arada sirada girermis, hayir sen, aydin medeni cagdas yazilar yazan her uyeden sonar girersin.

Takkiye atasporun oldugu icin de, boyle, endeks performansinin % 25 altinda gibi aptal aptal cumleler kurarsin.

3. Bende de ağırlık Sarı Teneke var. Ama hepsi yastık altı.

Yarı İngiliz bana pek güven vermedi. Sertifikadan falan anlamam. Yastık altı dursun sarı tenekeler.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hayir sen sadece, dunyanin tanidigi hirsizlik cetesi icin, fikri hisimlarin icin yaziyorsun.

Senin gibi birine borsanin ne oldugunu anlatmak imkansiz.

ISYAT maaliyetim 76 kurus, hisse Mart'in 4.haftasi 15 kurus verecek.

Yani net kazancim %20 olacak.

Bilen bilmiyende endeks performansinin % 25 altinda diyerek, birsey biliyorsun sanir.

Arada sirada girermis, hayir sen, aydin medeni cagdas yazilar yazan her uyeden sonar girersin.

Takkiye atasporun oldugu icin de, boyle, endeks performansinin % 25 altinda gibi aptal aptal cumleler kurarsin.

4. 2007 den sonra yapılan yapılarda İskana uygun olmayana konut oranı minimum %50.

Bu sorunu çözdüler mi? HAYIR.

İşini yamuk yapan müteahhiti hapse attılar mı? HAYIR

Peki yeni yapılacak olan binalara nasıl güveneyim sayın Bakan!

Once siz İSKAN alamayan yeni konutları yapanları bir halledin ki inandırıcı bulalım dediklerinizi.

Kim inanır yoksa dediklerinize?

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

5. Global Emlak yatırımcıları Türkiye den ev almıyor diyordum. Çünkü RÜŞVET lerden dolayı iskan yasası kevgir gibi, ve kat mülkiyeti kanunu hem yetersiz hem de kötü uygulanıyor diyordum.

Dediğimi ispatlayan bir rapor yayınlandı. Boşuna konuşmuyoruz. Trolüğün lüzumu yok! Gerçeklerle yüzleşelim.

Emlak yatırımı çoğu ülkede iyi bir yatırım aslında. Ama Türkiye de sahtekar müteahhite veya sahtekar kiracıya denk geldin mi ayvayı yedin. Kanunlar işlemiyor. Bunu ben demiyorum. Global emlak yatırırım uzmanları diyor. O yüzden İstanbul sıralamada son sıraya geriledi.

İstanbul emlakta dibi gördü

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...gordu-2109742/

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararları hakkındaki araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 Raporu dün yayınlandı. Yatırımcılar, geliştiriciler, kredi verenler, aracılar ve danışmanlardan oluşan, uluslararası tanınmış 800'den fazla gayrimenkul profesyonelinin görüşüne göre şehirler sıralandı. Mevcut yatırımlar ve gelişim beklentileri açısından oluşturulan listede, Türkiye'den yer alan tek kent olan İstanbul iç ve dış belirsizlikler nedeniyle 31'inci sırada yer alarak sonuncu oldu.

boşuna cevap bekliyorsunuz. veremez. o ve benzerlerinin hedeflediği cevap vermek veya bir diyalog değil. her aksam ulusal kanallardaki tartışma programlarında malum zihniyetin temsilcilerinin bir versiyonu sadece.

amaç sadece suyu bulandırmak, bu aziz milletin gerçekleri öğrenmesini engellemek.

yıllardır sayısız güzellemeler yaptılar, "ekonomi süper", "istanbul yeterince yoğun değil, daha buyuyebilir", "beton çok ucuz", "dolar çok çıktı, düşecek" filan tarzı sayısız yanlış fikre imza attılar.

hatta bu zat doların 2.60-2.80 aralığına filan düşmesini bekledi uzun süre , düşmeyince 3.60 lardan filan dolar şortlamaya başladı. kendisini ekonomist olarak da pazarlamıştı zamanında oysa ki .

neyse aldırmayın, gerçekleri arayışımız hep sürecek.
    dogmalardan beslenenlerden olmadık. emlak yatırımının sadece "2 liradan aldım 3 liradan sattım" dan ibaret olmadığını biliyoruz. arayışımız sürdürülebilir şehirleşme, güzel şehirler, kaliteli yaşam, ve bu şartlar dahilinde ancak anlamı olan bir konu yatırım. sadece "ev almak isteyenlerin" değil, yapıcı herkesin katılımı bence önemli, yani ev almayı asla düşünmeyenlerde bu konuyu zenginleştirmeli.

ülkedeki malum (ve "evil", yani saf/katıksız kötülük) zihniyetin yıllardır neferi gibi çalışan birinin bugun forumu sabote etmeye çalışması bizi gerçeği ve güzeli arama uğraşımızdan vazgeçirmemeli.
    Son düzenleme : discretus; 02-12-2017 saat: 23:13.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Zengin global emlak yatırımcıları neden artık İstanbul dan ev almıyor? Neyi yanlış yapıyoruz?

Adam gibi ahlaklı, namuslu, liyakatli işler yapsak herkes zenginleşecek. Kaliteli zengin global emlak yatırımcıları gelecek. Gele gele bize süprüntü leş global emlak yatırımcısı geliyor.

Türkiye de 250 bin müteahhit???
    Tüm Avrupa da toplam 7 bin müteahhit???

Avrupa konut ömrü ortalama 110 yıl!!!
    Türkiye de konut ömrü ortalama 30 yıl!!!

Türkiye de 2007 sonrası yapılıp iskan alamayan konut oranı asgari %80. Hadi diyelim en iyi ihtimalle %50. Ayıp. Buna kim müsamaha ediyor? Böyle bir sistem olur mu?

Avrupa da yüksek site aidatları dışarıdan bağımsız birisi tarafından denetlemeyen tek ülke TÜRKİYE!

Yukarıda yazdığım rakamlar en yetkili ağızlardan. Daha önce ilgili haberlerin bağlantılarını paylaşmıştım! Tekrarlamıyorum merak eden eski yazılara baksın.

Bu sorunları çözmeden aşağıdaki listede son sıradan kurtulamayız. Herkes kaybeder bu memlekette!

Sektörde sorun yok diyenlere diyecek laf bulamıyorum.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Global Emlak yatırımcıları Türkiye den ev almıyor diyordum. Çünkü RÜŞVET lerden dolayı iskan yasası kevgir gibi, ve kat mülkiyeti kanunu hem yetersiz hem de kötü uygulanıyor diyordum.

Dediğimi ispatlayan bir rapor yayınlandı. Boşuna konuşmuyoruz. Trolüğün lüzumu yok! Gerçeklerle yüzleşelim.

Emlak yatırımı çoğu ülkede iyi bir yatırım aslında. Ama Türkiye de sahtekar müteahhite veya sahtekar kiracıya denk geldin mi ayvayı yedin. Kanunlar işlemiyor. Bunu ben demiyorum. Global emlak yatırırım uzmanları diyor. O yüzden İstanbul sıralamada son sıraya geriledi.

İstanbul emlakta dibi gördü

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...gordu-2109742/

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararları hakkındaki araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 Raporu dün yayınlandı. Yatırımcılar, geliştiriciler, kredi verenler, aracılar ve danışmanlardan oluşan, uluslararası tanınmış 800'den fazla gayrimenkul profesyonelinin görüşüne göre şehirler sıralandı. Mevcut yatırımlar ve gelişim beklentileri açısından oluşturulan listede, Türkiye'den yer alan tek kent olan İstanbul iç ve dış belirsizlikler nedeniyle 31'inci sırada yer alarak sonuncu oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu sorunları çözmeden aşağıdaki listede son sıradan kurtulamayız. Herkes kaybeder bu memlekette!
    Herkes kaybediyor zaten.

Ama bu konuyu istismar eden iki tip var bu baslikta.

Biri AKP yanciligi yapan bu tip, digeri FETO'nun borazani Fresky.

Bunlar nedense her aydin uyenin yazdiklarindan sonra cikar.

Agizlarinda beyinlerinde ne zehir varsa dokerler.

Sayfa 672/1014 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •