Arama sonucu : 5375 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Özvarlık büyümesinin devamı için arsa alıp proje yapmaya devam etmeli. 5 milyar varlık var, 2 milyar borç var. otursun kira toplasın dersek asıl o zaman şirket değer kaybeder.
    Ben bu durumu günlük düşünmüyorum. Batan geminin malları olarak görüp mal aldım, zarardayım, ama uzun vadede kara geçeceğimden kuşkum yok.

Olabilir, bu sizin görüşünüz. Ben de 3-4 aydır taşıyorum, risksiz diye aldım, fena oyuna geldik.

Bu şirket yatırımcısına ne zaman para kazandırmış, proje yaparak, hangi gyo. Ne yaparlarsa yapsınlar gyolara güven yok. 17 sene önce ilk çıktığında 37 görmüş, şu an 32 cent civarı. 17 sene zarfında toplanan kiralarla bir isgyo daha yapılırdı.

Bir de işyat grafiğine bakın aynı sürede dolar bazında 5 misli artmış ortalama. Eurobonda koysanız yine 5 misli artardı son 17 yılda.

Proje ekgyo da da var. Hem de istediğin kadar var. Onun hali de perişan. Çıktığından beri TL olarak bile kazandırmamış. Kime güveneceksiniz.

Konut balpnu son 10 senede şişerken, projelr para kazandırmadıysa, bu durgunluğa girdiğimiz dönemlerde ben hiç bir yeni projeye güvenmiyorum, arsalar aşırı pahalı..

Son düzenleme : viopandtrade; 04-12-2017 saat: 15:21.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •