Sayfa 139/211 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Varant 24

1. Thyao buralar tepe diye ümit ediyorum artık

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Thivl bende yüksekten yakalanadim 48 kurustan pazartesi alacağım maliyet dusurmek için vadesi 2 ay daha var

3. Varantta cazibe yuksek oldugu icin sonunu dusunmeden alim satim yapmak en buyuk yanlistir arkadaslar unutmayin biz kesinlikle ne dibi ne tepeyi yakalayabiliriz. Cok yukseldi diye alinan satimlarin cok dustu diye alinan alimlarin sonu husran olabiliyor. Tombul kusda oyle islemler donuyorki aha dondu dedigin yerde yukari ziplamaya devam ediyor. Bende uygun bi yer bekliyorum ama millet satima yuklendikce kaldirabilirler. Umarim zararlarinizi cikartirsiniz. Elimde tcell alim var ayin sekizinde almistim yariya dustu simdi ise maliyetimin %50 yukarisinda cikacagini biliyodum ama maalesef zaman en buyuk sıkintimiz. Spot 1 hafta sonrasi bile aldigin seviyeye gelse varantin o seviyeye gelmiyor zamansalliktan. O yuzden cok cikti satim alayim cok dustu alim alayim hatasina dusmeyin. Pacal belki alin zarar az olsun. Bir anda yuklenmeyin. Yaptigimiz en buyuk hata bu zaten. Bi anda %100ler yapan varant yakalayalim istiyoruz ama hayaller uzay gercekelr yeralti. Zarar da israr bazen husran olur. Umarim tombul kusu hunharca almaya devam etmezler ama ben sahsen bi 14 denemesini yapacagini dusunuyorum bu hafta ici. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Sahsi dusuncemdir. Dibin dibi zirvelerin zirvesi vardir unutmayalim. Takip listemde Gozum gozbebegim eregl de tcell den sonra. 8.00 alti gorursem yapisirim. Oraya kadar verirlermi bilmem ama benim icin muthis bi kiyak yapmis olurlar.

Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ccevril1983 Yazıyı Oku
    Alibey endeks alım varanti duruyor mu halen

Bir kısmını vermiştim yarısı duruyor ama versem iyiydiÇünkü vade kaybını fena kullanıyor iş yatırım. 0.26-28 arası vermi,ştim maliyet 30 civarı idi. Cuma 23-24 kapattı ama aynı verilerle açsak bile 20-21 açar muhtemelen. Aynı fiyattan açması için viobun 0.40-50 artı olması lazım. önceki tecrübelerime ve dayanak fiyatına uzaklşığına göre. Ocak vadeye geçecektim fırsatım olmadı UZDCJ daha mantıklı şu an Endeks hızlıca yukarı atar 135 bin vadeli bulursa o zaman bendeki daha fazla pirim yapar. Bu arada THYO varantı özellikle satımda dikkatli olun en azından gün içi tepelerde pirimli iken açın derim. Mal toplu olduğu için önü açık 15 deolsa 20 de olsa kime ne %90 ı neredeyse yabancı da ha olurda siyasi bir olumsuzluk olur ve yabancı satayım derse o zaman başka.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

5. KCIJD - V

için birşeyler yazabilecek arkadaşımız var mı.?
    Koskoca koç holding hala düzeltme yapmadı yukarı doğru

6.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Takip listemde Gozum gozbebegim eregl de tcell den sonra. 8.00 alti gorursem yapisirim. Oraya kadar verirlermi bilmem ama benim icin muthis bi kiyak yapmis olurlar.

Erken gittin bebegim eregl ama ben asagida bekliyo olucam nasil olsa firsat verecen gene :D

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Bir kısmını vermiştim yarısı duruyor ama versem iyiydiÇünkü vade kaybını fena kullanıyor iş yatırım. 0.26-28 arası vermi,ştim maliyet 30 civarı idi. Cuma 23-24 kapattı ama aynı verilerle açsak bile 20-21 açar muhtemelen. Aynı fiyattan açması için viobun 0.40-50 artı olması lazım. önceki tecrübelerime ve dayanak fiyatına uzaklşığına göre. Ocak vadeye geçecektim fırsatım olmadı UZDCJ daha mantıklı şu an Endeks hızlıca yukarı atar 135 bin vadeli bulursa o zaman bendeki daha fazla pirim yapar. Bu arada THYO varantı özellikle satımda dikkatli olun en azından gün içi tepelerde pirimli iken açın derim. Mal toplu olduğu için önü açık 15 deolsa 20 de olsa kime ne %90 ı neredeyse yabancı da ha olurda siyasi bir olumsuzluk olur ve yabancı satayım derse o zaman başka.
    Yazımda UZIDB nin eksi açacağını belirtmiştim sabah güzel alım fırsatı verdi.Sattıklarıö 0.19 ve 20 den koyup 0.27ve 28 den boşalttım.Sabah yine UZDCJ aldım 29 ve 30 dan duruyor.ikiside 135 bin dayanak DB ile biten Aralık vade onun için haretleri marjı geniş 31 Aralıkta 135 bin olur diyorsanız tutun yada kapanışta verip sabah alabilirsiniz.aşırı yukarı gap yapmadıkça kaçmaz UZDJG Ocak 30 vade daha rahat ama marjı düşük.THYO için satıma erken demiştim mal toplu ağalar ne zaman tamam derse o zaman düşer.Farkındaysanız bazı günler tek başına tutuyor endeksi lokomatif oldu.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

8. Endeks gevşeyerek açılış yaparsa yarın GRİBİ veya AKİKJ alım varantina giriş yapılabilir. Açılışta endeks yukarı yaparsa bekleyip 106500 de endeks satım varantı UZDSH alınabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi risk anlayışına göre hareket etsin. Sonuçları kendisini bağlar.

XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 139/211 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •