yine yediden düşüş algısını pekiştiriyorlar,ah benim acemi KY'm. dolar acemilerden profesyonellere el değiştiriyor. bir süre daha bu sarhoş hareketi devam edecek,sonra 4+
yine yediden düşüş algısını pekiştiriyorlar,ah benim acemi KY'm. dolar acemilerden profesyonellere el değiştiriyor. bir süre daha bu sarhoş hareketi devam edecek,sonra 4+
Bir sure ? Ne kadar sure ? Cok muglak bir ifade olmus. Syn powerpc
Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
euroda alım yerlerine yaklaşıyor en fazla 10 krş daha iner yada 4,60 ı taban yapar döner sonra yolculuk 5,10 erkenden diyeyim![]()
Tesekkurler ayni gemideyiz (usdci olarak) umarim hakli cikarsiniz. Benim icin 3 gune kadar guzel bi tatli rallicik baslamasini ve usdnin guc toplamasini bekliorm. Tabi usd de kimse yuksek duzeyde hedefi tutturdugu olmamis. İki kere trendde dogru tahmin eden uc de yanilabilmekte.
Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist arti 2 civari ve doviz cinsinden para birimleri su ortamda eksi oyle mi.?
pala hakkaten gerizekalisin diyecegim sen de haklisin o kadar mali nasil yikacak ve piyasadan cikacaksin degil mi.?
vergi tasarisi gecmis seneye 3 faiz arttirimi kesin , 4 bile olabilir reza davasi ortada ve dolar 3.89 oyle mi.?
buyuk kumarbazsin palaaaaa..ytd
Ekleme;
3.90 ekleme yapildi ve portfoy yuzde 90 dolar yuzde 10 tl ; dahada verirlerse onu da bu hafta ici tamamlayip pozisyon min 1 yil dokunulmayacak..ytd
Ben anlamıyorum USD çıkınca elinize ne geçecek. Bakıyorum elinde USD tutan USD çıksın diye bekliyor.
Herşeyimiz ithal iken USD'nin çıkmasından ne fayda sağlayacağız? Birisi bana izah etsin lütfen yaw.
USD çıkacak mı? Çıkacak. Türkiye'de bunun önüne geçebilecek bir güç belki de bundan sonra hiç olmayacak o başka mesele ama elinizde USD tutsanız da tutmasanız USD düşünce sevinmemiz lazım, çıkınca değil. Bunu bir tek ben mi görüyorum bu forumda?
Yani birisi 4.20 olur şu zamanda diyor, öbürü de inşallah diyor. Bence bir problem var burada.
benim alım yerime 8 krş kaldı yarın görülürse alırım altını beklemiyorum ekranda 3,88 i gördüm ayı tuzağı sonrası çok sert yukarı sıçrama bekliyorum![]()
Yer İmleri