Sayfa 63/238 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. Teknik görünüme geri dönersem

Risk algısı geniş olanlar için 31.5 cent üzeri pozitiftir ki şu an o değer çalıştı ve görünüm pozitif

Daha garantici olanlar için ise TL bazında ortalama 131-132 bandının üzeri pozitiftir ki daha o bölgeye gelemedik

Bakacağız artık.

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bu rıza sarraf davası hakkındaki kişisel degerlendirmemi yazmak isterim

Görüntü şu :

Sarraf zor kullanılarak mecbur bırakılarak türk hükümetini karalamak zorunda kaldı yada kalabilir

Flynn zoraki bir şekilde ordan yada burdan sıkıştırılarak ABD hukumetini zor durumda bırakmak zorunda kaldı yada kalabilir

Şimdi

TV yi açıp izleyen her kişinin vardığı sonuç bu
    Bu olay tarihin tekerrur etmesinden ibarettir.

Yeteneksiz, dogru durusut yazi yazmayi bilmeyen, dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur diyecek kadar ekonomiden anlamayan

kadrolarin yeni bir kandirilma olayidir.

Esad kandirdi, Pkk kandirdi, Feto kandirdi, Barzani kandirdi, Abd kandirdi..simdi de Zarrab kandirmis oldu.

Bu otoparkci kilikli herif, Iran hukumeti icin calisan bir Iranli. Gorevi para aklayip ulkesine destek vermek.

Tabiki secim yapmaya gelince, ulkesine en avantajli pozisyonu alacak.

Turkiye Cumhuriyetinin cari acigini kapatmak bir serseriyemi kalmis. Bir kol saati icin bizi bu hale getiren cibiliyetsizleri, hala basimizda tutanlar biraz akillanirlarmi acaba!

3. Kandırılmak için yalvaran , ne olur beni de kandır beni de diyen

günde üç öğün patatesli yumurta yiyen

guguk kuşu var bi de

onu unuttun

4. Bist30 da

TL bazında eski değer hala geçerli

Yani 131.500 değeri ( alttan üstten 1000 puanlık bir bant çekilirse daha net olur )

Kabaca 132 üstü BIST 30 teknik olarak alima geçer

TL bazında gördüğüm bu kadar

Dolar bazında tablo daha farklı , orada resim biraz daha net gibi

31.850 dip gördüğü gün ( TL bazında 126.500 e denk geldi ) oranın çalışacağını düşündüğümü ve risk alan yatirimcinin 31.5 i stop kabul ederek islem yapabileceğini soylemistim

Orası çalıştı

Şimdi yine dolar bazında 35 cent civarı çok önemli bana göre

Oraya kadar yolu var gözüküyor , orada ne olur bilemeyiz

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Kandırılmak için yalvaran , ne olur beni de kandır beni de diyen

günde üç öğün patatesli yumurta yiyen

guguk kuşu var bi de

onu unuttun
    Elbette Onun yaptığı da yanlış.

Yıllarca başımızdakiler Fetö ile işbirliği yapıp dini oyları kaptı diye, Pkk ile işbirliği yapıp doğu oylarını aldı diye, kendisi de o yollara

girmeye çalışıyor. "Hükümet nemalandı, biraz da ben nemalanayım" diyor.

Üstelik o yoldan gidenlerin çuvalladığı ortadayken.

6. Selam arkadaşlar .
    Yıllardır uzak kaldım piyasadan . Geri dönüp teknik çalışma ile başlayayım dedim ama eski programlar calışmaz olmuş . Eskinin finnet active charts ı gibi ücretsiz , sablonlar ve orta duzeyde sistemler oluşturup bunları koruyabilecegim , grafiklerime uygulayabilecegim, verileri koruyabilecegim programlar var mı acaba ? Siz neler kullanıyorsunuz ? Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by zoro Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar .
    Yıllardır uzak kaldım piyasadan . Geri dönüp teknik çalışma ile başlayayım dedim ama eski programlar calışmaz olmuş . Eskinin finnet active charts ı gibi ücretsiz , sablonlar ve orta duzeyde sistemler oluşturup bunları koruyabilecegim , grafiklerime uygulayabilecegim, verileri koruyabilecegim programlar var mı acaba ? Siz neler kullanıyorsunuz ? Teşekkürler
    Ben metastock kullanıyorum

Dolar , sepet ve Euro bazlı grafik , yabancı takası da incelediğim için

Verileri de Matriks üzerinden yıllık 100 tl karşılığı Matriks den msdownloader ile indiriyorum

İşimi fazlasıyla görüyor

Artı , eğer çok değişik bir indikatör falan kullanmayacaksanız yada o bu şu bazlı grafik bakmayacaksaniz ucretsiz olarak investing den de faydalanabilirsiniz

Ben bakıyorum , VOB 24 de veya borsa genel de , arkadaşlar grafik koyuyorlar investing i kullanıp

Gayet de güzel , bir çok araç var

8.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Ben metastock kullanıyorum

Dolar , sepet ve Euro bazlı grafik , yabancı takası da incelediğim için

Verileri de Matriks üzerinden yıllık 100 tl karşılığı Matriks den msdownloader ile indiriyorum

İşimi fazlasıyla görüyor

Artı , eğer çok değişik bir indikatör falan kullanmayacaksanız yada o bu şu bazlı grafik bakmayacaksaniz ucretsiz olarak investing den de faydalanabilirsiniz

Ben bakıyorum , VOB 24 de veya borsa genel de , arkadaşlar grafik koyuyorlar investing i kullanıp

Gayet de güzel , bir çok araç var

Tesekkürler sn Viper.
    Söylediğiniz programları inceleyeceğim.

Sayfa 63/238 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz