Sayfa 408/964 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ne yaparsan yap ama itibarını kaybetme

“İtibar kazanmak 20 yıl sürer, kaybetmek 5 dakika!â€

2. Tahtanın şirkete verdiği mesaj; sorun çözen adımlar at, Yeni yönetim imajına uygun adımlar at. Brüt takas internet yasağını kaldıracak adımlar at. Aareal sorununu çöz. Eski yönetimin profiline uygun kap haberleri ile tahtayı kandıramazsın diyor. ytd

Yeni yönetim neden internet ile brüt takas yasağını kaldırtamıyor? Bu yasaklar devam ettiği sürece hissede üç beş kişi istediği gibi böyle dalgasını geçer.

4.  Alıntı Originally Posted by tayko35 Yazıyı Oku
    yeni yönetim neden internet ile brüt takas yasağını kaldırtamıyor? Bu yasaklar devam ettiği sürece hissede üç beş kişi istediği gibi böyle dalgasını geçer.
    yatırımcı dostuyuz diye geldi.. Hisse 0.35 kuruşşşşşşşşşşşşş.......hep brifing, icraat hiç yok.yatırımcı boş durmamalı.... Yönetim brüt takasın kaldırılması için ne yapmış.. Bilgi yok...5 yıldan beri yatırımcının fravunu.yeziti. Oldular yetmedimi.

5. neden adamlar brüt takas, gözaltından çıksınlar ki. işlerine geliyordur. hepimiz gariban ky anadolu çocuklarıyız. tilkilerin oyuncağı olduk.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

6. Bu saatten sonra ne yazarsak yazalim , bos bence, yapacaklarsa yapacaklar, niyetleri iyiyse zaten paralari var, borclari temizleme konusunda ortaya irade koyup adam gibi bir bilancoyla gozaltindan cikis icin yeterli.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    neden adamlar brüt takas, gözaltından çıksınlar ki. işlerine geliyordur. hepimiz gariban ky anadolu çocuklarıyız. tilkilerin oyuncağı olduk.
    Gariban ky cocugu ile nick uyumsuz kacmis biraz.38 satisa azimsanmayacak bir miktar yazdim bakalim tahtayi tutanlar ne yapacak.

8.  Alıntı Originally Posted by turgay0651 Yazıyı Oku
    Gariban ky cocugu ile nick uyumsuz kacmis biraz.38 satisa azimsanmayacak bir miktar yazdim bakalim tahtayi tutanlar ne yapacak.
    en az 1 milyon olmaliki sadece 38 de o zaman belki tenezzül eder yoksa diğer lotlara bakacağını sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi olsa keşke.

Sayfa 408/964 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •