Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
Hay ağzınıza sağlık. Daha düne kadar ortalıkta yokken genelde böyle durumlarda yurtdışında oluyoruz buda ilginç. Mesela dünkü haberin ardından gözükmediği gibi ilgili şahsın. Kimbilir nerelerde idi �� Ama bugün mal bulmuş şimdi burda ifade etmeyeyim ..... gibi hemen damladı.Aslında hepimizden çok geziniyor bu sayfada ve forumlarda ama gel görki sanki biz bilmiyoruz bu durumları. Kimse şirket için zaten şu anda herşey dört dörtlük demiyorki. Ama iyi şeyler için uğraşıyorlar diyorlar. Bizde herşeyin farkındayız nasıl bugün hisseye çok yansımasada dünkü haber yarında bu haber çok yansımayacak ama algıyı öyle bir kullanmaya çalışıyorsunuzki insanlar zararına buralardan elinde ne var ne yok versinler. Ben maliyetim çok düşük kârdayken vermiyorumda millet niye versin. Ama nasıl olsa bayağa bir zeka yoksunu görüyorlar zannımca karşılarındaki bizim gibi yatırımcıları. Birde sadece bu hissede uyarıyoruz yatırımcıyı. Artniyet olmasa diğer hisselerdede yazarlar ama her nedense hep kervanda. Şimdi yazanlara şirketin aleyhine kotdışı kalacak diyenlere belki cevap vermeyebilirim niçinmi ? yurt dışında olabilirimde o yüzden ������ ama yorumunuz süper olmuş tekrar ağzınıza sağlık.
İnanın ki daha 2 hafta önce gibi idi. Frecelle özelden mesaj çektim. 170 bin lotum var ve çıkmak istediğimi yazmıştım. Kendisinden brüt takas konusunda bir sualim olmuştu. Ve o günden buyana hisse uygun bir fiyata çıkmadı çıksa idi tümünü satıp çıkacaktım. Öylece beklerken hani bir anda bu Volcor yazmasa idi hisse biraz yukarı atıp uygun fiyata gelse çıkacaktım. Ama şimdi ben bu adamdan huylandım işin açıkcası. Fikrimi değiştirdi. 3 yıldır bu hissede idim. Şimdi en azından bi 6 ay daha bekleyeceğim. Bu da VOLCOR un yorumları yüzünden. ytd