Sayfa 34/964 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 265 - 272 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Mynet finansta İpek sayfasına girince 27 kasım 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazısı var. Yazı biraz uzun. Bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by ParrOk Yazıyı Oku
    Karar çıkacak mı? Duruşma zamanları hisse geçmişte nasıl etkileniyordu?
    İnşallah çıkar. Çıkması yönünde temennimiz. Geçmişi boş ver. Kararla ilgili iyi-kötü sonuçlar hissenin yönünü belirler.

3. Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?

4.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    İnşallah çıkar. Çıkması yönünde temennimiz. Geçmişi boş ver. Kararla ilgili iyi-kötü sonuçlar hissenin yönünü belirler.
    Teşekkürler Adoli hoca.

5.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?
    Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.

6. Hisseyi karsn'a benzetiyorum. 1.50 den 1.27 lere dustu. Yerli otomobil beklentisiyle 2.3 lere bir hafta içinde çıktı. Beklenti bitti, hisse olduğu yere geri dondu. Burada da aynı numara var.

7. Aldığım ve zararına sattığım her kağıtta, sattıktan bir kaç gün sonra max, hisse tepeye gitti. İhlgm

8.  Alıntı Originally Posted by ParrOk Yazıyı Oku
    Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.
    Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onların yanında hiç sayılırım. Yani hoca sıfatı taşıyacak kadar değil. İsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çıkarırlar. Ama en neti şirketlerin satışı olur diye düşünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ındır. Adaletsizlikten ona sığınırım. Hayırlı akşamlar.

Sayfa 34/964 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •