Sayfa 267/1013 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ak Yatırım ( http://www.akyatirim.com.tr ) Araştırma Bölümü Tarafından Hazırlanan Analitik Görünüm Analizi:
    "Dolar/TL'de 3,70 seviyesi altında bir hareket görüyoruz. Yeniden kısa vadeli aşağı eğilime geri dönüş için 3,65 altında bir kapanış
    gerekiyor. 3,76 ve 3,80 seviyeleri direnç olarak belirtilebilir.3,65-3,55 bandı destek bölgesi."

Analizin tamamı için

https://www.akyatirim.com.tr/apps/pd...444ffc4f54.pdf
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by erinc Yazıyı Oku
    henuz emeklilige uzun seneler olsa da (yolun tam yarisindayim) merak ettigim bir konuydu...paylasim icin tesekkurler...

Emekliliğinize ne kadar kalırsa kalsın yine de bakılabilir.. (Eğer emekli olmadıysanız) Bu linkten , emekliliğinizle ilgili bazı bilgileri edinebilirsiniz... O amaçla verdim.. Bilglendirme, yardımcı olma amacıyla yani...

Doğru bilgileri, başkalarına faydalı olacak bilgileri, tecrübelerimi, sevgimi, neşemi, hiddetimi, şiddetimi ve servetimin bir kısmını paylaşmayı severim.. ( Kendimi Maslow'un yaşam piramidinin tepesinde sandığımdandır belki de.. )

Saygılar bizden efenim..

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

<< Bu link >>

<< Bu link değil ( buna tıklamayın) >>

Saygılar, sevgiler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dün VİOP ta aldığım altın kontratları bugün yarım emeklilik maaşı değil, tam emeklilik maaşı bıraktı...

Kısa günün karı..

4.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

Şimdi , mehtap .... nickli bir arkadaş var idi , zerre katılmam fikirlerine , 3,75 üstü köpüktür der dururdu.
    Aynı kişi 3.60 lara geldiğinde daha da düşecek de diyordu. Peki düştü mü? Aynı kişi kendisinin borsada olduğunu söylese de gün geçtikçe artan dolar yüzdesini kendi ağzından duyduk.

Aslolan şu herkes o anki duruma göre yorum yapıyor. Düşünce ben demiştim diyorlar. Yükselince de ben demiştim diyorlar. Kimi herşey tozpembeymiş gibi yapıp düşük kur belirliyor. Kimisi de gerçeği görüp yaklaşık değerini söylüyor.Mb bile geçen yılki dolar hedefini tutturamamışken söylediğiniz arkadaşın dediğinin doğru olması imkansız.

Bana da 5525 gun lazim ve yurtdisinda da daha 600 gun filan daha kalmam gerekiyor..
    5400 gunu ben bir hafta daha erken sgk gunu alsaydim elde edecektim (yas 52de emekli olucam)
    Sgk dan maas hesap ettigimde yaklasik 1050 lira filan maas gorunuyor..
    Yurt disi donemi yurt disi borclanma ile asgari tutar ile oduyorum...

Hesaplama SGK maas hesabinda mevcut.................... (Konuyu USD dan alip sohbet icin acmami ister misiniz)

Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    Prim sanırım 5400 gün siz %50 daha çok yatırmışsınız aslında hesap nasıl yapılıyor bilemiyorum ama bu kadar prime göre 2200 tl nin %50 fazlası olması lazımdı yaklaşık 3300 tl civarı o zaman 2200 kira desek 1100 tl de ev gideri olurdu tahminim 5400 üst limit üzerini hesaplamaya gerek görmüyorlar bu arada boşta kalan yılar maaşı da aşağıya çekmiş olabilir sanırım 3 evresi var her evre kendi içimde ayrı hesap ediliyor bu durumda eksik yıl son dilimi düşürmüş olabilir sonra üçü toplanıyor maaş ortaya çıkıyor olmalı

buraya gelebilirsiniz..

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by turkuaz Yazıyı Oku
    Merhaba,

Dolara yüksek mevduat faizi arayışındayım.Nereyi tercih ediyorsunuz acaba? %4'lerden bahsedilmiş ama ben % 2,6'dan yüksek veren görmedim

7.  Alıntı Originally Posted by turkuaz Yazıyı Oku
    Merhaba,

Dolara yüksek mevduat faizi arayışındayım.Nereyi tercih ediyorsunuz acaba? %4'lerden bahsedilmiş ama ben % 2,6'dan yüksek veren görmedim
    geçen ay finans qnb bank da dolara yüzde 3 faiz aldım.
    iki gün sonra da dolar hesabımı kapatıp , 4 lü hesap açtırdım. dolar 2,5- lira 10,70 - euro ve ingiliz sterlini ne de yüzde 1 faiz .
    bunların arasında istediğine geçiş yapabilirsiniz.
    başka bir arkadaş da ,
    4 lü hesaba , dolar için 3 , euro ve sterline 1,5 - lira için de yanlış değilsem 11,00 faiz diye yazmıştı.
    yeni oranları ve bankaları yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkürler.
    emeklerinin karşılığını şimdiden peşin ödeyelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ............ (Konuyu USD dan alip sohbet icin acmami ister misiniz)
    Olur.. isteriz..

Sayfa 267/1013 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •