Sayfa 138/761 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: DERIM - Derimod

  1. #1097
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Yaş
    46
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    Adalet 7 yıldır aralıksız 8 senede girdim cıktım toplam 15 seneyı gecti aşagı yukarı 15 senedir fiatı aynı yerde derimi en son aldıgımda logoyu 1.90 kuruştan alabiliyordum sırf bu hissenin sermayesi dişük diye bunu aldım düşünün loga 30 kat arttı derim yerinde param kuşa döndü defalarca Zafer uyslla görüştüm her seferinde beni kandırdı detaylara daha önceki yazılarımda girmiştim şimdi genc arkadaşlara vede hisseye yeni giren arkadaşlara tavsiyem bu hisseden kacabildiginiz kadar kacın genel kurulu varmış laf bunlar eger genel kurulda iyi haberler cıkacak olsaydı senin benim haberim olmadan hisse coktan gitmişti genel kurulda kücük yatırmcıya cıksa cıksa kazık cıkar bu adamlar bosa tarihinin en tehlikeli insanları kendi planlaraına uygun muhasebecileride toplamışlar ben bunları 3.4 seene önce kik defe spk ya şikayet ettim birinde sonuc aldıgımı zannediyorum bunlarla spk bile ugraşamaz dikkatli olun hisse almamaya bakın bide bir iyi bir haber acıklarsa yukarıdan alın garanti olsun yoksa hisseyi bit pazarında satarsınız diyeceksinizki sen niye satmıyorsun benim zararımı o Zafer denen zat iyi biliyor onun icin satamıyorum bana defalarca 2016 vrda 2017 de temettü verecegiz dedi mal ortada kandırılmış vede eneyi yerine konulmuş durumdayım benim bedduam zafere yeter. ytd. inşallah ilk defa olmak üzere geenel kurul tahminimda yanılmayı cok ama cok isterim ama milyonda bir ihtimal dedigi,m gibi ,iyi bir şey cıkacak olasaydı anladınız siz onu başımı belaya sokmayayım ytd.
    Genel kurulda cikacak sey belli. Kayitli sermaye tavaninin 27 milyona yukseltilmesi. Yani yarin yeni birsey yok. Ama neden 27te yukseltiliyor. Uc ihtimal var demistim ve siz bana kizmistiniz. Eger bu adamlar dediginiz gibi ise bana kizmaniza gerek yok.

    Uc ihtimali tekrar yaziyorum:

    1) birlesme.
    2) bedelli
    3) bedelli bedelsiz karisik.

    Eger sirketi yonetenler iyi niyetli ise ne yaptiklarini biliyorlar ise kesinlikle 1. ihtimal gerceklesmeli. Yok eger gunu kurtarma derdinde iseler 2 ve 3.. ama burada soyle bi sikinti var. Eger 2 veya 3 icin basvururlarsa ve de hakim ortaklardan bazilari sirkete olan borclarini odememisler ise sikayet konusudur.

    Eger 1. ihtimal gerceklesirse o zaman kafalari calismaya basladi demektir.

  2. bahmet kardeşim birinci ihtimal gercekleşecek olsa coktan bunların yedi sülalesi eşi dostu akrabalarının haberi olurdu gene bize bir lokma göstermezlerdi benim kişisel görüşüm dag fare doguracak gene kücük yatırımcı hüsrana ugrayacak onun icin diyorumki gel kurul acıklaması bekleyin nası olsa biraz yukarıdanda olsa bu hisseyi alırsınız ama tam tersi yük miktarda malda yakalanırsanız büyük ihtimal öyle olacak mallar cöpe gider onun icin sakın ola dikkatli olun sizi uyarıyorum yukardan al ama saglama al ben bunlardan hic bir zaman iyi niyet görmedim benim geriye dönük yazılarmda ne kadar haklı oldugumu görürsünüz bu zatları Kumar arkadaşım da en az benim kadar bilir.ytd. arkadaşlar size bir şey anlatayım zannedersem 3 ay kadar oldu beyaz filo dikkatimi cekti şundan bin lot allllllayım dedim 8 lira veya civarıydı aracı kurumumu aradım bana bin lot aldedim bana cevabı şu oldu mehmet amca beyaz filo almamız icin buraya gelip sözleşme imzalamamız gerek dedi sözleşme olmadan alamıyoruz dedi bende korktum kalsı o zaman dedim ilk defa kazanacaktım bu başıma geldi 8 bin tl olacaktı 45 bin tl inanırmısınız ilk defa borsadan para kazanacaktım derimodun yıllardan beri vermiş oldugu zararı bir nebze kurtaracaktım böyle bir olay başımdan gecti anlatayım dedim ksr.bakmayın ytd.

  3. Derimmmmm Endeks +1.25 de sen ne arıyon eksilerde.. Kendine gell..

  4. Toplantı başladı mı giden varmı içinizde?

  5. yatırımcıları tebrik ediyorum gaza gelmeyin 20 nin üzerinde genel kurul gördüm hepside yatırımcıların alehine artık bu adamlar mimli herkes korkuyor iyi haberden vazgectim kötü bir şey cıkmasın diye ben bu adamlardan her türlü fenelık bekliyorum inşallah bu defa ben yanılırım diyecegim ama zor düşünün elinizde 10 bin lot derim olsa nasıl cıkarsınız kötü bir haberde maf olursunuz onun icin bekleyin acele etmeyin bu hisseye girdigim güne la.........olsun . yıllarımı yidi tansiyon hastası oldum bu derim yüzünden inşallah hak ettiginiz cezayı alırsınız eger saglıgım elverseydi genel kurula katılmış olsaydım mutlaka birilerini.............hallederdim igreniyorum . cok daha laf söylecegim ama şeytana havale ettim birde utanmadan genel kurulu cumaya denk getiriyorlar.ytd.

  6.  Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    yatırımcıları tebrik ediyorum gaza gelmeyin 20 nin üzerinde genel kurul gördüm hepside yatırımcıların alehine artık bu adamlar mimli herkes korkuyor iyi haberden vazgectim kötü bir şey cıkmasın diye ben bu adamlardan her türlü fenelık bekliyorum inşallah bu defa ben yanılırım diyecegim ama zor düşünün elinizde 10 bin lot derim olsa nasıl cıkarsınız kötü bir haberde maf olursunuz onun icin bekleyin acele etmeyin bu hisseye girdigim güne la.........olsun . yıllarımı yidi tansiyon hastası oldum bu derim yüzünden inşallah hak ettiginiz cezayı alırsınız eger saglıgım elverseydi genel kurula katılmış olsaydım mutlaka birilerini.............hallederdim igreniyorum . cok daha laf söylecegim ama şeytana havale ettim birde utanmadan genel kurulu cumaya denk getiriyorlar.ytd.
    Bende alacaktım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca vazgeçtim. Başka hissemi yok gider aselsan alırım...

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. Ahmet genel kurulu gör öyle al alacaksan pişman olmazsın ne olur kardan beş on kaybetmiş olursun ama tersi durumun olması cok kuvvetli satamazsın hisseyi hemen tabanı gösterirler üzülürsün iyi haber cıkacak olsaydı şimdiye kadar kimse aalamazdı.ytd.

  8. mehmet bey kağıtta mısınız

Sayfa 138/761 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •