Sayfa 276/487 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by Akrep71 Yazıyı Oku
    Bu ne demek, biri açıklar mı?
    Hisse fiyati 1 tl ustu olsaydi.ruchanlarin hangi fiyattan acilacagini yazardi.hesaplayamadigi birsey yok kafalari karismis.85 kr martie hissesi ise ruchan pazarinda 1 tl ye hangi keriz alir.ruchan almak demek 25 aralikta hesabimda aldigim ruchan kadar para bulunduracam demek.bedelliye katilacagim demek.ne zaman martie 1 tl uzerine cikarsa martir de degerlenmeye baslar.sahsi fikrim martir yani ruchanlara alici gelmeyecegi icin dip acar diye bekliyorum.degeri 0 olur.martie 1 tl uzerine atana kadar.hepimiz icin hayirlisi olsun.yazdiklarim yatirim tavsiye degil bilgi payasimidir.y.t.d.

2. Ne sacma iş madem 1 tl nin altı neden onaylıyorsun bedelliyi kural koy 1 in üstünde olmak şartı de ky madur şimdide hesaplanamıyor diyor şimdi olan kye oldu 0.84 kuruş olan hisseye kim 1 lira verir neden verir bu borsa da yatırım rus ruleti rüchan acılırsa nasıl olacak alıcı olmaz 84 kuruşa varken neden alsın

3. Herkeze hayırlı hafta sonları dilerim bekleyip görmekten başka çare yok çıkan zaten çıktı bugün gün ola harman ola.

4.  Alıntı Originally Posted by mars Yazıyı Oku
    Herkeze hayırlı hafta sonları dilerim bekleyip görmekten başka çare yok çıkan zaten çıktı bugün gün ola harman ola.
    Bugun satanlar neye istinaden cikti gerci yargilama hakkimiz yok ama hisse pazartesi yukselis trendine girse ben sattim yukseldi muhabbeti olur.sadece martı hissesi icin değil.borsada zararina mal verilmez bu insan psikolojisinde aliskanlik yapar zararda duramaz devamli hisse degistirmek ister.pazartesi hesaplarimizda degeri olmayan marti r hisselerimiz olacak ve 25 araliga kadar hesaplarimizda duracak.belki 15 gun icersinde degerlencek belki martie 1 tl uzeri atmayacagi icin hicbirimiz ruchanlari kulanma geregi hissetmeyecegiz.o yuzden 2 gunluk tatili kendimize zehir etmeyelim hersey olacagina variyor 90 uzeri kapanis bekliyordum.birisi bana hafta basi cuma kapanis 84 olacak dese ona gulerdim.hayirlisi hakkimizda y.t.d.

5. Anlamadıgım hickimse katılmasa nasıl sermaye 120 milyona cıkacak tuhaf bi durum

6.  Alıntı Originally Posted by leon-kıng Yazıyı Oku
    Anlamadıgım hickimse katılmasa nasıl sermaye 120 milyona cıkacak tuhaf bi durum

Adamlar ne yapilacagina karar vermis kapta yayinlanmis.y.t.d.

7. Yani demiski adamlar siz kullanmazsaniz biz kullanırız.temennim ruchanlarin hepsini onlar kullansin.ruchanda gozum yok.zira onlar kullanirsa film uzun metrajli olur.y.t.d.

8. Dalmışım, sermaye artırımının 1 hafta sonra olacağını ve o zamana kadar 1TL nin üzerine çıkacağını düşünerek, 17.17 de 88 kr dan (1 tl den almak yerine, hatta icabederse 1 tl den de alabilirim diye) bir miktar daha alım yaptım.

Benim bildiğime göre 84 kuruştan kapanan hisse pt günü ağırlıklı ortalama 88 kuruştan açılmalı.

Martı zarardan kara geçti, 2018 de turizim daha da iyi geçecek (inşallah) turizm gelirleri ve martının karı artacak olursa fiyatı çok yükselebilir.

Daha önceki yıllarda bazı kağıtların nominal değerin altında bırakıldığı ve bedellilerin patron tarafından kullanıldığı hisseler oldu diye hatırlıyorum. Böyle olursa, sabreden bir süre sonra iyi kazanır. Bol şans, bol sabır diliyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir. Benim ipimle kuyuya inmeyin, ben indim.

Sayfa 276/487 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •