Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...rildi-40672291

Ataşehir Belediye Başkanını madde madde suçladıkları konulara bir bakın...

Çok bildik birisine de aynı suçlamalarla gitseler ne olurdu acaba?

Komedi...

Bence değil,,, İlgezdinin yaptığı iddaa edilen tüm suçlamaları Ataşehirdeki herkes az çok duymuştur.
    Şahsen bir kaç arkadaşımdan duymuş ama ispat edilemeyen her suç gibi kendi içinde devam ettiğini düşünmüştüm.
    Sonuç itibariyle bu kadar suçlama yapılmadan önce araştırma ve delilleri ortaya konmuş olması gerekir ki,
    Devlet göz göre göre bu yanlışa düşmez... Düşmemeli...

İşte Anayasa ile Kuran-ın farkı budur.
    Birinde herkes yaptığı + - lerin karşılığını şüphesiz bulacakken,
    diğerinde yakalanırsan ve kanunda cezası varsa karşılığı vardır.

Düşünebilene...

2. Antalya’nın Kumluca ilçesinde muhtarlar, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını kınayan bir basın açıklaması yaptı. Turpların üzerine ABD Başkanı Trump’un ismini yazan muhtarlar, turpları yiyerek gözdağı verdi.

.... Ziyaaaaa..! ziyaaaaa.! dolarda yükseliş kaçınılmaz.. ouhaaaaa!

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yok ben 37 yaşındayım da..

3.50 lerde iken 3.30 olur oradan 3.60 a gider oradan 3 tl ye çakılır 3.30 olur oradan da 2.80 olur demiştin yazın..

Herhalde fikrin değişmiş sonradan..

En son 3.94 en dolara gömülmüşsün..

İlginç..
    ben boyle bi sey yazmadim, karistiriyorsun..

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben boyle bi sey yazmadim, karistiriyorsun..
    Kimsenin bi şey bildiği yok hocam.dolar 3.90 li seviyelerde iken enf. Verisi geldi .rekor kırarak. Neymiş enflasyon yüksek geldiği için faiz artırımı kesinleşmiş ondan çakıldı şimdide...su gerçek varki harbi kumar bu dolar almak satmak.. .enflasyonun üzerinde 3;puan getirecek diye koca gün bak dur..bunun en temizini orta üst yaş kesimi yapıyor .ellerinde ne cep telefonu ne bilmem ne bakıyor ekrana ama dolar diyor 3.65 gelmis e yapıyor hesap kitap diyor bu meret 3 ay önce 3.90 Di ..hop alıyor ..sonra tekrar gözü çarpıyor ekrana 3.90 Hop satayım diyor .öyle grafikti feddi umrunda değil. Öyle ekrana bakarsan hergün 3
    97 den 3.90 ye geldi diye düştu diye girerson

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ehü ehü mal iyi ve ucuzsa her yerde alınır.
    bim hissesi de aldım ipo'dan.
    ha dolardan iki hafta önce de çıktım.
    babo sağolsun varolsun.
    bazılarının fincan kulbuyla beraber kırıldı herhal.
    Pirimiz dudu fazla uğramaz oldu.
    neyin peşinde ki
    domates bitcoin kadar olmasa da iyi prim yaptı

6. Büyüme rakamları hakkında bir arkadaş şöyle bir yorum yazmıştı. Hükumetimiz büyütücü kullanıyor galiba demişti. Bence de ama baya abartmışlar. Bu kadar büyüme bünyede ne sonuçlar verir.

az once buyuk resmi gordum ve aydinlanma yasadim , gecin soyle oturun bakam anlatiyorum;
    bugun ayin kaci; 11
    hangi aydayiz; aralik , karsiligi ne.? 12
    11.12
    nedir bu 11,12
    buyume rakami.?
    gune ozel bi seyler karala ordan mahmut..
    11.12 iyi mi
    iyi ne demek , harika..
    yapistir mq
    bak veriyorum , ver ulan ver..
    verdim gitti;
    11.12

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ben olsam aralığı beklerim. mevsimsellik var diyorum anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. ortalama çok fazla ama likidite sorunu yoksa en az mevduat +%5 getirebilir. yatırım tavsiyesi değildir.
    ben buyuk baligi senin begenmedigin ve beni halkbank pazarliyor diye itham ettigin , halkbankta kacirdim..dolar tepesine degmeden cikmistim dolardan ve full nakitteyim nerdeyse..yuzde 10 falan mepet var 2.39 ortalamali birazda gsray..
    halkbank 8.70 falan calisiyor, hatta mb faizi arttiracak yazan ilk kisi benim burada..ve hatta; dolarini 3.75 den alirim dedim bora yasar beye..
    bi geri cekilis bekliyorum dolarda lakin abd de devam eden davadan dolayi borsaya girmeye cesaretin yok, bi sabah kalkip terste yakalanmaktan korkuyorum..
    halka emir verip kac defa geri cektim , zaman var biraz yolumuzu bulalim diyor seytan icimden bi his dolarda kademeli alima basla diyor..
    hislerime yenik dustum ve 3.94 kademeli alima basladim, yuzde 85 nakiti ara kademelere yedirdim, bu arada mepet bi yuzde 15 yapti onu verdim , sattigim mepet kadar ihgmy aldim ordanda biseyler goturdum..1.44 ihgm alimim, onu da bu sabah 1.59 verdim ama miktar az..(cuma gunu sinirlendim bu dolara , gozu karartip aldim hatta seans sonu bile bakmadim)
    diyecegim su;
    halkbanktan iyi para kaldiracaktim olmadi, ustune birde dolardan zarar yaziyoruz ancaaakkk;
    bi sabah uyaninca noldu lan bu piyasaya dememek icin su an ve onumuzdeki yil dolarda kalacagim, cunku;
    piyasaya guvenmiyorum..!
    aciklananlar ile piyasa cok farkli, bosu bosuna emekliler klubunde takilmiyorum, tedbir iyidir..ytd

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •