tabiki kesinlikle ins kazanırız bugün gersanda vardı biras cuma almıstım bunu bi baskayerden satıp gersana ekleyecektim nasip olmadı buraya girdim bende teşk ederim cevaplarınız için hayırlı aksamlar dilerim
tabiki kesinlikle ins kazanırız bugün gersanda vardı biras cuma almıstım bunu bi baskayerden satıp gersana ekleyecektim nasip olmadı buraya girdim bende teşk ederim cevaplarınız için hayırlı aksamlar dilerim
sayın lutfu burda bisen bi de ben varım sanırım))
Inveesting te de var bu kaç kisi bugün biras daha takviye yaptım bakalım kapanış az da olsa iyi oldu yine takas durumu nasil ışık var mi)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet investingde baya madur var, Twitter ve investingde kağıt 1.50 yken sürekli 2.0 olacak diyorlardı sonra hepsi kayboldu ortada mağdurlar kaldı, hele Twitter dakiler tam *** insanları salak yerine koyuyorlar 2.0 olacak diyenlerden biri geçen kağıt 1.03 den 1.11 e çıkınca ben bildim benim paralı gruba salak lazım diye reklam yapıyordu![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Ne terbiyesizler var ya zaten bi hisse çıkış yapti mi ben demistimciler hep oluyor hayırlısı diyelim umarım iyi olur
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri