Sayfa 247/871 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Hissede biri 2000 lot alınca heyecanlanan var mı benim gibi :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Pentagr seni de anlamak zor yahu 22 olsun dedin ee oldu işte 2-3 günde sürekli sana göre düşüp kalkamazki hisse.
    Daha 10 gün önce 20.10lara sarkmıştı.

Eski trende göre aralık sonuna doğru son bir dip yapıp çıkması lazım. Biraz daha sabır.

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
    22 oldu da ben göremedim nedense. Benim işlem yaptığım yere gelmedi. 22 lere gelse de artık saha da çıkar diyip satmaz millet. Ya da 22 üzerinde satışlar patlayacak ve yine 21 den aşağı düşecek gibi geliyor.
    O yüzden anlık çıkışlar değil artık kalıcı çıkış bekliyoruz

3. Bekleme yapmayın beyler. Ocak sonu çıkış yapar bu hisse. Kla******. Bilançodan bir ay önce hareket başlar genelde. Şu an neden çıksın? Ne haber var ne bir şey. Ben askere gidiyorum kısa dönem. Acemilik sonrası satarım. O zamana kadar hadi eyvallah.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. sevabına pasta paylaşabilecek olan var mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    sevabına pasta paylaşabilecek olan var mı ?
    Tamam ama dua et benim için [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

6. Bisey sormak istiyorum. Banvit in toplam lot adedi ne kadar. Dolasimdaki oran yuzde 8. Toplam lot 100 milyon diye biliyorum. Dolasimda ise 8 milyon lot olmasi lazim. Ama pastalara bakinca en sagda saklamalari toplayinca 37 milyon dolasimda gozukuyor. Aydinlatacak olan var mi beni. Aslinda hesap etmek istedigim diyelimki yil sonu 300 milyon kâr aciklarsa lot basina ne kadar kâri oluyor. Kusura bakmayin acemiyim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. düşüyor gönlümün efendisi
    dün endeksle bi gaza geldi,bugün endeks düşerken düştü, şimdi endeks toparlandı ama bizimki hala ekside
    sanıyorum yılbaşına kdar böyle gidecek. ocak gibi de 2017 karları açıklanır ve artar
    ocak ayına kadar sanmıyorum kıpırdama olcağını

8.  Alıntı Originally Posted by toprak81 Yazıyı Oku
    Bisey sormak istiyorum. Banvit in toplam lot adedi ne kadar. Dolasimdaki oran yuzde 8. Toplam lot 100 milyon diye biliyorum. Dolasimda ise 8 milyon lot olmasi lazim. Ama pastalara bakinca en sagda saklamalari toplayinca 37 milyon dolasimda gozukuyor. Aydinlatacak olan var mi beni. Aslinda hesap etmek istedigim diyelimki yil sonu 300 milyon kâr aciklarsa lot basina ne kadar kâri oluyor. Kusura bakmayin acemiyim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Halka açıklık yüzde 36.95 olması lazım.

Sayfa 247/871 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •