Sayfa 215/652 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Hızır gibi yetisiyon valla. Teşekkürler.

2. Temettu konusunda bonkör davransa fiyat burda olmazdi...alka 50 kurus temettu yolda gibi...sirketin temettude aciklamasi var...gentas begendigim firma elimde de var...daha fazla almam icin daha fazla ikna olmaliyim...

3.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Temettu konusunda bonkör davransa fiyat burda olmazdi...alka 50 kurus temettu yolda gibi...sirketin temettude aciklamasi var...gentas begendigim firma elimde de var...daha fazla almam icin daha fazla ikna olmaliyim...
    kar iyi artarsa buda mümkün olabilir...son çeyrek karı da aşağı yukarı 10-15 milyon aralıklarında gelecek görünüyor...

çeyreklerde 10 milyon kar yapabilen bir şirket yılda 40 milyon kar yapar...fk sı 8 olacak bir şekilde hesap yaparsak gentaşın olması gereken fiyatı 3 tl dir...yok fk sını 10 olacak şekilde hesap yaparsak o vakit de 3,70 tl olması gerekiyor...

yok 10 değilde çeyreklerde 13 milyon tl kar yapıyorsa yıllıkta 52 milyon kar yapma potansiyeli olur...bu potansiyele göre fksı 8 olarak hesap yaparsak olması gereken fiyat 3,7 tl....fksı 10 göre olursa 5 tl olması gerekiyor...

ölüsü 3 tl canlısı 5 tl olması gereken bir hisse ile karşı karşıyayız...patron da engel olmayıp biraz destek olursa hissenin 2018 yılında 3-5 tl aralıklarına kadar çıkma ihtimali olabilir...

patron temetüyü artırması lazım...artırırsa uzun vadeci çok yatırımcı gelir...buda hissenin güzel bir trend ile vede kalıcı olarak çıkmasını sağlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Gözler bu günü görüyor...gözlerimiz ne yazık ki bu hissede öyle uçacak kaçacak bir şey göremiyor...ama akıllarımız ve mantığımız geleceği görebiliyor...bu gelecekte bu hissenin fiyatının buralarda olmayacağını rahatlıkla görebiliyor...sabır sabır sabır...bir ky nın en güzel dostu sabırdır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Bir kac aydir parami nakitte tutup, olasi bir global/yerel krizde tekrar borsaya girmek icin bekliyordum. Ta ki bu hisseyi gorene dek. Bilancosuna ve fiyatina bakip alma karari aldim 2 gun once. Umarim yanilmam. Bu fiyatta olmasini anlamak icin yazilanlari okudum ama hala anlayamiyorum nedenini . Hep beraber bekleyelim.

Fazla sabri olan varsa alabilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Gözler bu günü görüyor...gözlerimiz ne yazık ki bu hissede öyle uçacak kaçacak bir şey göremiyor...ama akıllarımız ve mantığımız geleceği görebiliyor...bu gelecekte bu hissenin fiyatının buralarda olmayacağını rahatlıkla görebiliyor...sabır sabır sabır...bir ky nın en güzel dostu sabırdır...
    Keko kardeş sana katılıyorum dostum güzel yorumlamissin

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    Bir kac aydir parami nakitte tutup, olasi bir global/yerel krizde tekrar borsaya girmek icin bekliyordum. Ta ki bu hisseyi gorene dek. Bilancosuna ve fiyatina bakip alma karari aldim 2 gun once. Umarim yanilmam. Bu fiyatta olmasini anlamak icin yazilanlari okudum ama hala anlayamiyorum nedenini . Hep beraber bekleyelim.

Fazla sabri olan varsa alabilirim.
    Sizin şöyle bir avantajiniz olmuş bu hisse kar payı bedelsiz veren bir şirket uzun yıllardır çok prim yapmış hisse değil kaybetme şansın az kazanma şansın yüksek 2 sene evvel bürut karı 20 milyon bile yoktu şuan 50 milyonun üstünde buda gösteriyorki karlılığı artıyor ama fiyat artışı henüz gerçekleşmedi inşallah ayaginiz uğurlu gelir ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Temelden azıcık dahi anlayan birisi bu hissenin karı gördüğünde muhakak kendini tutamayarak almak isteyecektir...temel ve mantık bunu gerektiriyor...gentaş geçen aylara göre uyuzluğu da gittikçe bitiyor...toplama işaretleri artık belirmeye başlıyor....o yüzden de kademelerde artık yüklü lotlar yok...olası agresif çıkış için güzel bir haber yeterlidir...bu haber de bilanço olacaktır...bir gün bu hisse agresif çıkışlar yaptığında herkes ben neden görüp de almadım diyecek..bazı kişiler kafalarını duvarlara vuracaklardır...

şu anki topik sayımızın az olduğuna da aldanmamak lazımdır aynı şekilde günü geldiğinde 100 leri bulan ziyaretçi sayımız olacak...

Sayfa 215/652 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •