heee adamın tek amacı seni kağıttan soğutup sattırmak. ülkede %11.11 büyüdü tüm dünya bizi kıskanıyo. almanya çatır çatır çatlıyo. meyve suyundan limonatadan ötv alıyo ama olsun dünya lideri olduk. tüm dünya bizi kıskanıyo demişmiydim. demediysem diyeyim. çok büyüdük, tüm dünya bizi kıskanıyo. geçen gün bi tane danimarka vatandaşı biriyle konuştuk. çatır çatır çatladı. türkiyeden vatandaşlık almak istiyormuş. herşeye vergi verip olurda iş bulabilirse asgari ücretle hayatının sonuna kadar çalışıp vergi vermek istiyor. ayrıca kıskançlıktan da çatladı koca akşam. alman vatandaşta vardı o kaçtı onu hiç anlatmıyorum. amerikada evlenen dükkan açan çok yakın bir arkadaşım var. çok korkuyo orda yaşarken osmanlı torunları amerikayı ele geçirirse benide amerikan sanıp esir alırlarmı acaba diyo. sen şahitsin diyo bende osmanlı torunuyum diyo. orada kazandığı parayı falan sordum. sen manyakmısın nerden geldim bu amerikaya keşke türkiyede çalışıp herşeye ötv versem diyo. heee bide o da çok kıskanıyo ama söyleyemiyo gözlerinden belli. çünkü türkiye %11.11 büyümüş. pizza dükkanı var tüm special pizzaların fiyatı 11 dolarmış. neden 11 dolar dedim konuyu değiştirdi. kıskanç işte.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri