Cemal abi hoşgeldin eski takipçinizim güzel çimentoları değerlemeleri yapmıştınız...
Abi alcatel azerbaycanda ve burda iyi işler yapıyor fakat bilançoya yansımıyor bu son üç çeyrek g..pin ele geçirme opersayonuna tepki miydi?
Cemal abi hoşgeldin eski takipçinizim güzel çimentoları değerlemeleri yapmıştınız...
Abi alcatel azerbaycanda ve burda iyi işler yapıyor fakat bilançoya yansımıyor bu son üç çeyrek g..pin ele geçirme opersayonuna tepki miydi?
Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma
Teşekkürler değerli kardeşim.
Alctl'nin en temel piyasa verileri:
F/K Oranı 17,63
Piyasa Değ. / Defter Değ 2,02
Bence piyasa yeteri kadar fiyatlamış.hisse zaten son bir yılda yükselişe ayak uyduramamış. Borsa'nın temel ruhu:hissenin geleceğe ait olumlu olumsuz hikayeleridir.Biliyorsunuz borsalar geleceği alır ve satar.bu yüzden geleceğe ilişkin olumlu senaryoları esas almak gerekir diye düşünüyorum.Ben genel bir durum değerlemesi yaptım,elbette sizin görüşleriniz ve kararınız önemlidir.Bende bazen gelecek senaryoları doğru tahmin edemediğim durumlarda ciddi zararlar yazdım. Borsa,bir risk arenasıdır.Mali performansı yüksek,piyasa değeri defter değerine yakın,entelektüel sermayesi güçlü ve teknik olarak yükseliş trendinde olan hisseler her zaman baş tacımızdır.Saygılar...
Yer İmleri