Sayfa 60/413 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 473 - 480 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. son zamanlardaki hareketlenmenin sebebi bu olabilir sanırım.
    http://www.borsazamani.com/ozel-habe...erme-h624.html

2. Teşekkürler sn ottox....

Başta tüm cefakar ve vefakar BRYAT yatırımcıları olmak üzere, spek efendiye ve yamaklarına da selamlarımı iletiyorum... Geçtiğimiz hafta bu hisseyi portföyüme eklemiş bulunuyorum vadem yok, hedef fiyatıma ne zaman gelirse o zaman satarım.. Belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene... Ayrıca eski forum da olmak üzere yazılan çizilen bir çok şeyi okudum, eski zamanlarda epey yoğun bir paylaşım varmış forumda ancak son zamanlarda pek KY kalmamış gibi.. Bu iyiye işaret... Zaman zaman spek ve patronun hareket tarzını da fazla açık etmeden grafiksel paylaşımlar yapmayı planlıyorum.. Ya nasip..! diyelim... Herkese bol kazançlar...

4. [QUOTE=İnatçı Bomberman;1399968]Başta tüm cefakar ve vefakar BRYAT yatırımcıları olmak üzere, spek efendiye ve yamaklarına da selamlarımı iletiyorum... Geçtiğimiz hafta bu hisseyi portföyüme eklemiş bulunuyorum vadem yok, hedef fiyatıma ne zaman gelirse o zaman satarım.. Belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene... Ayrıca eski forum da olmak üzere yazılan çizilen bir çok şeyi okudum, eski zamanlarda epey yoğun bir paylaşım varmış forumda ancak son zamanlarda pek KY kalmamış gibi.. Bu iyiye işaret... Zaman zaman spek ve patronun hareket tarzını da fazla açık etmeden grafiksel paylaşımlar yapmayı planlıyorum.. Ya nasip..! diyelim... Herkese bol kazançlar...[/QUO
    Aramıza hoşgeldiniz Sayın İnatçı kardeş hayli eskilerden ben.Yolumuz oldukça uzun aydınlatıcı olacağını tahmin ettiğim çalışmalarınızı bekliyor olacağım kendi adıma. Sağlıcakla hayırlı kazançlar olsun.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    ...Eski zamanlarda epey yoğun bir paylaşım varmış forumda ancak son zamanlarda pek KY kalmamış gibi.. Bu iyiye işaret...
    Gerçi twitterda #BRYAT yazıp aratınca gördüm ki son hareketlerde hatırı sayılır miktarda KY mallanmış.. Önce bir dökülmesi lazım sanki...

[QUOTE=diver59;1400155]
     Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Başta tüm cefakar ve vefakar BRYAT yatırımcıları olmak üzere, spek efendiye ve yamaklarına da selamlarımı iletiyorum... Geçtiğimiz hafta bu hisseyi portföyüme eklemiş bulunuyorum vadem yok, hedef fiyatıma ne zaman gelirse o zaman satarım.. Belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene... Ayrıca eski forum da olmak üzere yazılan çizilen bir çok şeyi okudum, eski zamanlarda epey yoğun bir paylaşım varmış forumda ancak son zamanlarda pek KY kalmamış gibi.. Bu iyiye işaret... Zaman zaman spek ve patronun hareket tarzını da fazla açık etmeden grafiksel paylaşımlar yapmayı planlıyorum.. Ya nasip..! diyelim... Herkese bol kazançlar...[/QUO
    Aramıza hoşgeldiniz Sayın İnatçı kardeş hayli eskilerden ben.Yolumuz oldukça uzun aydınlatıcı olacağını tahmin ettiğim çalışmalarınızı bekliyor olacağım kendi adıma. Sağlıcakla hayırlı kazançlar olsun.
    Teşekkürler hoşbuldum.. Birlikte bol kazançlarımız olsun diyelim...

7.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Başta tüm cefakar ve vefakar BRYAT yatırımcıları olmak üzere, spek efendiye ve yamaklarına da selamlarımı iletiyorum... Geçtiğimiz hafta bu hisseyi portföyüme eklemiş bulunuyorum vadem yok, hedef fiyatıma ne zaman gelirse o zaman satarım.. Belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene... Ayrıca eski forum da olmak üzere yazılan çizilen bir çok şeyi okudum, eski zamanlarda epey yoğun bir paylaşım varmış forumda ancak son zamanlarda pek KY kalmamış gibi.. Bu iyiye işaret... Zaman zaman spek ve patronun hareket tarzını da fazla açık etmeden grafiksel paylaşımlar yapmayı planlıyorum.. Ya nasip..! diyelim... Herkese bol kazançlar...
    [emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sinirli bezgin Yazıyı Oku
    [emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bundan 3-5 ay önce KERVT e giriş yaptım dediğimde; senin gibi aman bulaşma deyip bu şekilde gülen olmuştu sn. Sinirli..

Sayfa 60/413 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •