Sayfa 334/500 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Vay be sabah beraları 6, 05 ten verip 2, 31 den dün verdiklerimin çoğunu geri alacakken bera da elime verdiler iyi mi? Neyseki elimdekilerle vangd yükseldikçe teselli oluyorum. Herşey nasip kısmet bazen olmayınca olmuyor. Artık vanet geçmişteki galipe kaptırdıgım meblağları kurtarmamın tek umudu. Ya Allah ya Bismillah hadi galip şu hisseyi 5 e götür de helâlleşelim. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Vay be sabah beraları 6, 05 ten verip 2, 31 den dün verdiklerimin çoğunu geri alacakken bera da elime verdiler iyi mi? Neyseki elimdekilerle vangd yükseldikçe teselli oluyorum. Herşey nasip kısmet bazen olmayınca olmuyor. Artık vanet geçmişteki galipe kaptırdıgım meblağları kurtarmamın tek umudu. Ya Allah ya Bismillah hadi galip şu hisseyi 5 e götür de helâlleşelim. Ytd
    Fazla rüya görme aç grafiğine bak senin söylediğin şeyler hayal ürünü ne var kişirkette 5 götürecek açıklamamı var birşey mi var ele vermeye hazırlanıyor

3.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Ben 3 yıldır bu kagıttayım çok bilirim böyle çıkıpta ele verdiğini maliyetim yok yüksek bakmayın gazlayanlara inceleyin araştırın öyle girin
    iyi valla..
    sen almazsan o almazsa simitçi kahveci almazsa kime satılacak uyduruk vangd hissesi 2.5'ten ))
    şaka bir yana ayık ve uyanık olun..
    bol şans ve kazanç dilerim

4. Ohhh yaşasınnnnnnnnnnnnnnn 68 den verdim ve kurtuldummmmm yuppiiiii çok çok çok mutlyuum isterse 20 olsun hepinize hoşçakalın 2018 Borsa için hiç iç açıcı değil en kötü zamanda tekrar burdayım fırsat bitmez yeterki o fırsatta alacak paranız olsun hepinizekolay gelsin

5.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Ohhh yaşasınnnnnnnnnnnnnnn 68 den verdim ve kurtuldummmmm yuppiiiii çok çok çok mutlyuum isterse 20 olsun hepinize hoşçakalın 2018 Borsa için hiç iç açıcı değil en kötü zamanda tekrar burdayım fırsat bitmez yeterki o fırsatta alacak paranız olsun hepinizekolay gelsin
    Zamanlaman çok iyi şu an 2, 54 e düştü. Böyle giderse 2, 50 altına sarkadabilir. Dengesiz bir hisse.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Zamanlaman çok iyi şu an 2, 54 e düştü. Böyle giderse 2, 50 altına sarkadabilir. Dengesiz bir hisse.ytd
    Satana hayırlı olsun bu hisseye biz alıştık 2, 50 nin altına da indik. Eksi tamamlarsak onada hazırız. 2, 40 ın altına Düşerse kaptirdiklarimizi geri alırız. Ytd

7. Sekeri çizdi bunda hala testere.

8. Dün hemen devre kesiciye sokuyorlar diye kızıyordum ama bu hareketler sonrası direk brüte alsalar yeridir. 2, 42 den 2, 58 e çık sonra geri gel abarttın artık. Ytd

Sayfa 334/500 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •