Baba bu mesajdan ben long beach anlıyorum....
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baba bu mesajdan ben long beach anlıyorum....
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben “hiçbir şekilde” ALIM SATIM tavsiyesi vermiyorum.
FAKAT , gördüklerimi yorumluyorum.
(Yorumluyor-DUM)
Güneysu, kapat şu topiği.
Lütfen.
Rahat edeyim.
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bunlar son sayfanın son mesajının SON SATIRINI okuyup AL-YA DA sat veya
LONG -YA DA SHORT bekliyorlar!
Veya 109.000 direnç, 107.777 destek vb gibi şeyler bekliyorlar
(Benim de “o taraklarda -bist ve Viop-BEZİM YOK)
YATIRIMCI GÖZÜYLE BAKAN DA YOK OKUYAN DA!
Kapat gitsin
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Doğru bir yorum.
Altın Vuruş V başlığını açtığımdan beri bu 3 parametrenin (Borsa, Dolar ve Faiz) grafiğini vermemin sebebi de budur.
Özetle bu konudaki bakış açımı anlatmaktı.
Bu noktada “kriz bandı” olarak nitelendirdiğim bölgede ‘dip oluşumunun’ bugünden yarına gerçekleşmeyeceğini düşünmekteyim (maalesef)
Çünkü FAİZ grafiklerinde %18.5 birinci hedef olarak gözükse bile, %20.5 geçildiği takdirde %23 ikinci hedef olarak ortaya çıkmakta.
Döviz (USDTL) noktasında da (zaten $ ve Faiz ekürisi) henüz finansal piyasalarda ki ‘Liderliği’ kimseye kaptırmış değiller.
Stage 1;Faizde %18.5 hedefti, gerçekleşti
Stage 2;Faizde %20.5 zıplaması gerçekleşti gerçekleşiyor
Stage 3;Faizde %23’e vurmak, FAİZDE bu %23 NOKTASI Dövizin hareketini bitirir.
Ve faiz-döviz ekürisi ‘finansal piyasada’ Liderliği bırakır!
Kendinizi Veliefendide hissettiniz değil mi?![]()
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : bikmisbroker; 13-07-2018 saat: 05:48.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sn Bıkmış broker devam edecek, hafta sonu
20 euro tamam gibi, diğer iki ayak dolar faiz ..?
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
hayirli olsun usta.
Yer İmleri