Sayfa 148/1024 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Telefondan yazıyor olamaz mı? Herkesi evde masaüstü bilgisayardan mı internete giriyor zannediyor bazıları. İlginç
    4.5 g miz var halbuki

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Çok önemli bir toplantıya giriyor ve bir taraftan da foruma girip mesaj atıyor.
    Sizce mümkün mü

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Şöyle örnek vereyim adam toplantıda whatsapp tan görüşüp aynı anda e-ticaret sitesinden sipariş bile gördüm devir teknoloji devri

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. Herhangi bir toplantıda olabilir belki dediğiniz.
    Fakat dediğine göre Türkiye'nin en önemli inşaat babalarının girdiği bir toplantıymış
    Toplantıyı bırakıp da forumda eften püften mesaj atacak değil herhalde
    Bence kesinlikle yalan söylüyor.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Şöyle örnek vereyim adam toplantıda whatsapp tan görüşüp aynı anda e-ticaret sitesinden sipariş bile gördüm devir teknoloji devri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Çok önemli bir toplantıya giriyor ve bir taraftan da foruma girip mesaj atıyor.
    Sizce mümkün mü
    Üstelik de partililerle...

Açın yazdığı 300 mesajı okuyun diyeceğim de... zamanınıza yazık....

Yazdığı zoruma gitmiyor.. Yazarak bizleri saf yerine koyması zoruma gidiyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

6-7 ay önce ben de önemli bir toplantıda whatsapp tan bir şeyler yazayım dedim.. Yazma işi bitince bir baktım ki, toplantı salonunda tek başımayım. Ne konuşulanları hatırlıyorum, ne de toplantının ne zaman bittiğini.. O kadar kolay mı, hem inşaat babalarını dinle, hem de foruma yazı yaz..

Doğru,.. devir teknoloji devri de.. teknoloji çok ilerledi de... biz ne kadar ilerledik..

Ben onu bunu bilemem... Bir kişinin telefonu da, bilgisayarı da, teknolojisi de kendisinden akıllı olmayacak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Telefondan yazıyor olamaz mı? Herkesi evde masaüstü bilgisayardan mı internete giriyor zannediyor bazıları. İlginç
    Ben bu kişinin akıllı telefon kullanabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum.. Zaten bir yazısında da " televizyonu değiştirme eskiyi kullan, arıza yaparsa da servise gitme mahalle arasındaki tamircilere götür." diye nasihatte bulunuyordu bir arkadaşa.. Arkadaş da eylülde düğün yapacak, beyaz eşya parasını düğüne kadar dolarda değerlendiren bir arkadaş..

Ve bunu diyen bu adam 90'lı yıllarda, ek iş yaparak haftada 500 Mark kazandığını yazıyordu bir yazısında da..

Baksana şu yazısına...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolarlarım beni ısıtıyor, hahaha

Sayfa 148/1024 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •