İsmail bey o hacmi spek değil galip yaptırdı ve iki gün içinde işini bitirdi gitti. Dün de artıklar işini bitirdi. Bugünden itibaren tahta olağan seyrinde işlemlere başladı. O kadar çok yukarıdan atlayan var ki tahtaya. Heryer ağlama duvarına döndü. Nedense burda o arkadaşlardan yok. Borç bulup ortalama düşüren, karanlık odada alışlar giren, her 10 kademe düşüşte twit atıp yükselişe uygun diyenler, umudumuzu koruyoruz ama yine sıkışma bölgesine geri girdi diyenler. tahtanın basıp gideceği gün eminimki hiç birimiz içinde olamayacağız.
Dediğiniz gibi bu saatten sonra aşırı oynaklık zor. Beklenti haber olması lazım. Galip el atarsa başka ama ya pişman oldu ya da Metrodan aldığını başka kurumdan açığa sattı söylenti çok. Gidecekse de dökmeden gitmez. zor bir kağıt.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Gunaydın dostlar kendı yaptıgım analızlerde 5 aralık ta alım için sinyal verdı nugyo ama hala sat sinyalini göremiyorum tabi dediğim gibi bu benım analizimin sonucu herkesin popisi farklı bu aralar %5-10 arsı tepkiyi hakediyor. dava da muhtemelen noel sonrasına kaldı borsa stabil yada çıkışlı olacaktır.
ilk atak ile 4,52 yaptı, ikinci atağı denerse 4,80 ler hayde bakalım
İşlemleri görebilen var mı?
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastayı kastetmiştim acemi dostum
Yer İmleri