Sayfa 258/871 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 10-12 gün olan üretim aralığında bir değişiklik var mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    10-12 gün olan üretim aralığında bir değişiklik var mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu soruya sektörün icinde olan sayın ssregitoss arkadaşımız cevap verebilir.
    işler nasıl gidiyor sektörde son durum nedir bir kaç kelam etse güzel olur.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. arkadaşlar dün piliç alayım dedim tabi tercihimizi banvitten yana kullandık...baktım fiyatları indirime koymuşlar ...sordum daha önce ne kadardı diye...bana fiyat daha önce 6,5 tl iken şu anda 5,5 a indi dediler...bir de bir firma daha fiyatını aşağı çekmişti galiba er piliçti...

bu iki anlama geliyor...birincisi talep düşmüş firmalar satış yapabilmek için fiyat indiriyorlar...ikinci anlamı da sektörde sıkıntıda olan başka firmalar da batacak görünüyor buda banvitin piyasa hakimiyetinin pekişmesi demektir...ileride piyasa hakimiyeti artarsa o zamanda fiyatları istediği gibi kontrol edebilecek....

umarım bu aralar ihracat rakamları iyi geliyordur...ihracat ile durgunluğu aşabilirlerse iyi olur...banvit bu konuda beceriklidir ...umarım iyi bilançolar gelmeye devam eder....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün piliç alayım dedim tabi tercihimizi banvitten yana kullandık...baktım fiyatları indirime koymuşlar ...sordum daha önce ne kadardı diye...bana fiyat daha önce 6,5 tl iken şu anda 5,5 a indi dediler...bir de bir firma daha fiyatını aşağı çekmişti galiba er piliçti...

bu iki anlama geliyor...birincisi talep düşmüş firmalar satış yapabilmek için fiyat indiriyorlar...ikinci anlamı da sektörde sıkıntıda olan başka firmalar da batacak görünüyor buda banvitin piyasa hakimiyetinin pekişmesi demektir...ileride piyasa hakimiyeti artarsa o zamanda fiyatları istediği gibi kontrol edebilecek....

umarım bu aralar ihracat rakamları iyi geliyordur...ihracat ile durgunluğu aşabilirlerse iyi olur...banvit bu konuda beceriklidir ...umarım iyi bilançolar gelmeye devam eder....
    Keko sezon itibariyle indirim normal. Arz talep meselesi. Baharla hareketlenir fiyatlar. Gözükmedin uzun süredir. Özel mesajda kapalıydı. Hayırdır ceza mı kesti yöneticiler [emoji2]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün piliç alayım dedim tabi tercihimizi banvitten yana kullandık...baktım fiyatları indirime koymuşlar ...sordum daha önce ne kadardı diye...bana fiyat daha önce 6,5 tl iken şu anda 5,5 a indi dediler...bir de bir firma daha fiyatını aşağı çekmişti galiba er piliçti...

Daha dun gozume carpti😁😁😁

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Benim bulunduğum ilde yaz boyunca fiyat hep 5.5 tl idi. Yani farklı bir durum yok.

7. Bu hafta guzel olacak balik adam

8.  Alıntı Originally Posted by Meta06 Yazıyı Oku
    Bu hafta guzel olacak balik adam
    Inşallah sayın Meta06. Ama yilbaşına kadar bir hareket olmayacakmış gibi geliyor bana. Ocak 15 ten sonra bilanço beklentisini satin almaya başlarlar.
    Fiyat olarakta 20.00-20.50 tl arasini bir daha gösterecekler gibi. Eğer o fiyatları görürse biraz daha ekleyeceğim portföye.

Sayfa 258/871 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •