Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
Değerli arkadaşlar şimdi herkes USD'a ver yansın ediyor. USD da yükseliş bu ekonomide kaçınılmaz. Lakin bir yatırım aracı sürekli sürekli sürekli çıkmaz... Her zaman saçma sapan fikirler, saçma sapan tahminler vardır. Ben Eylül ayında 3,50 TL altında USD alırım dediğim zaman bana güldüler.......
........
..........
Foruma geldiğim zamandan çok kısa bir süre sonra SELKA abimin yorumları takibe aldığım birkaç kişiden birisi olmuştu.
Üslubu, hatipliği, bilgi birikimi ve nezaketi ile hiç tanımadan sempati duydum kendisine.
Sonra mesajinda bahsettiği tatsız durumlar gelişti, resmen linç edildi fikirleri yüzünden. ..
Ben uzaktan bu durumları izlerken üzüldüm, hem onun adına hemde artık yazılarından mahrum kalacağım için kendi adıma....
Çünkü kim olsa artık yazmazdı.. Sanki maaş mı alıyor ona ne milletten, kim ne yaparsa yapsın dı..
Ama o öyle yapmadı. Birkez daha sabır ve büyüklüğünü gösterdi. Geldi kendi başlığını açtı.
O kadar mutlu oldum ki kendisini hiç tanımadan başlığı açtığı için teşekkür mesajı attım. .
Öyle başladı samimiyetimiz.
Ben kendi adıma sanal bir forumdan en büyük kazancı kendisini tanimak ve yakınlaşmak olarak elde ettim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum, umarım her zaman burada olursun abi.