Ben dün iş bankasından dekont aldığım bireysel müşteri temsilcisi ne bu olayla ilgili bir duyumunuz var mı dedim,yok dedi...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Aklıma takılan aşağıdaki soruları
callcenter@bankasya.com.tr ye aşağıdaki şekilde mesaj yoluyla birde ben sordum.Cevap gelirse paylaşacağım
Tmsf nin sitesinde hisse sahipleri için
\11.ASYA BANK hisse senetleri için nereye başvurabilirim?
Müflis Banka İflas İdaresinin bulunduğu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/İstanbul adresine mevcut hisse senetleri fotokopileri eklenmek suretiyle dilekçe ile başvuru yapılması gerekmektedir.\
şeklinde açıklama yapılmıştır.Burada muğlak olan bazı konularla ilgili bilgi rica ediyorum
1-Hisse senedi belgesini bilgisayardan çıktı şeklindemi alacağız yoksa aracı kurumdan onaylı mı olacak?
2-Dilekçede özellikle belirtilmesi geren bir husus varmıdır?
3-Herhangi bir yere harç yatırma durumu sözkonusumudur?
4-İstanbul dışından başvuacaklar için kargo ile göderim kabul edilir mi?
5-Başvuru sonrası tarafımıza başvurduğumuza dair herhengi bir belge veya başvuru numarası verilecekmidir?
6-Başvuru yapanların başvuru yapmayanlara göre bir avantajı varmıdır?
7-Herhangi bir başvuru yapılmazsa bir hak kaybından söz edilebilir mi?
İyi Çalışmalar
Yazdığım soruların bazılarının cevabı Er ad ,alicingifeli ve diğer arkadaşların yazılarında var sağolsunlar ama cevap verirlerse bir kez daha teyit etmiş oluruz.
merhaba arkadaşım.çıktı veya fotokopiyi
ümraniye kabul ediyormuş paylaşan arkadaşlardan okudum.icra kabul etmiyor onaylı resmiyet kazanan belğe istiyor başvuru yapan biri olarak yazıyorum.
adliyede şu kadar hissem var bedeli ve ya maliyeti şu diyorsun ve talep ediyorsun ümraniyedeki muracatda ise hisselerinin kayıt altına alınması var paylaşanlardan ögrendiğime göre başka bir talepte bulunmuyorsun
harcı içraya yatırıyorsun diger yerde harç yok
her hangi bir icra dairesine başvuru yapıyorsun digerine ise posta ile gönderiyorsun
başvuru belgesi icradan alıyorsun diğerinde yok
avantaja gelince ileride ödeme olursa mür. yapanlara ödenir. seninde hesabına yatmaz ise emsal teşkil ettiğinden hemen alırsın
hak kaybı olmaz zaman kaybın olur bir de ileride hiç ödeme olmaz ise ahim için elinde bir belğe olur veya zaman aşımı diye bir olay olmaz başvuru yapmışsın ödeme olmamış hakkını başka yollardan arıyorsun iki müraçat arasındaki fark bu
Son düzenleme : alicingifeli; 24-12-2017 saat: 11:25.
Yer İmleri