Sayfa 15/409 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 113 - 120 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Son 1 yildir baya bezdirdi daha ne kadat sürer bilmiyorum ama sonucta borsaya girdigi 2010dan beri devamli yukseliyordu suan bu durumun yasanmasi normal bende sirket hakkinda olumsuz dusunmuyorum bu kagidin gercek anlamda yatirim oldugunu dusuyorum al 5_10 sene bekle arsa gibi iyi kar ettirir ama bu aralar uc bes ayligina gireyim cikayim kar edeyim diyorsun bulasmayin o sekilde biste onlarca kagit ona yönelin

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şu anda piyasadaki kağıtların hemen hepsi nerdeyse dibine göre son piyasanın 72000 lerden gelmesine göre yeterince prim yaptılar doco ise sadece dibinden yüzde 15 yukarda bu arada euro nerdeyse yüzde 30 yukarda yani yüzde 15 az prim yapmış euroya göre borsanın son çıkışından ise hiç faydalanmamış denilebilir
    .ayrıca bu piyasa defter değeri ve bu sermaye bu karla elbet ederini bulacaktır arsadan bile daha avantajlı olabilir

orta vadede

2. ben şirketin yerinde olsam 3,5 yılda ettiğim karla şirketi geri alabiliyorsam hisse geri alım programı açıklardım hisselerimi toplardım piyasadan

3. 59,970 +2,01 %

yüzde 2 yukardayız avrupada bizi
    yavaşlatan eurodur şu an için ama daha fazla tutamazlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    59,970 +2,01 %

yüzde 2 yukardayız avrupada bizi
    yavaşlatan eurodur şu an için ama daha fazla tutamazlar
    endeks 100 düşecek gibi duruyor..düştüğü taktirde euro/tl artacağından Doco ya olumlu yansır diye düşünüyorum?

endeks 100 ve Doco korelasyonu aşağıdaki gibidir;

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    endeks 100 düşecek gibi duruyor..düştüğü taktirde euro/tl artacağından Doco ya olumlu yansır diye düşünüyorum?
    son şeçim için 1ay kaldı bundan sonra endeks düşer 80 binlere euro çıkar bizde öıkarız diye sadece sesli düşünüyorum ama neticede benim şirketim değerinden ucuz nasılsa bu sermaye artacak karından 60 kat düşük sermaye ile bu fazla gitmez ederini bulacaktır elbet benim hedefim 2*** tl aslan gibi olacak inşallah

ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hasandemir Yazıyı Oku
    şu anda piyasadaki kağıtların hemen hepsi nerdeyse dibine göre son piyasanın 72000 lerden gelmesine göre yeterince prim yaptılar doco ise sadece dibinden yüzde 15 yukarda bu arada euro nerdeyse yüzde 30 yukarda yani yüzde 15 az prim yapmış euroya göre borsanın son çıkışından ise hiç faydalanmamış denilebilir
    .ayrıca bu piyasa defter değeri ve bu sermaye bu karla elbet ederini bulacaktır arsadan bile daha avantajlı olabilir

orta vadede
    Kisa vadede bu kagidi almayin bisteki diger kagitlari alin demek istemedim yada yanlis anlasildi suan ara ara % 5-10 ciksada hala 5_6 yılın düzeltmesini yapiyor yani hala düşüş kanalinda henüz çıkamadik satışlar bitmedi belkide hala mal topluyorlar o yuzden yeni girecekler için kısa vadede şimdilik riskli uzuncuysan sorun yok bence

7. otel açılışı ve yurt dışında açılacak 8 tane parakende mağazası haberleriyle ve buraların yapacağı kar ile arsa gibi beklenir

ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Evet hikayesi cok karliliginida -ki sirket temel prensibi bu- devamli artiyor zaten bunlari degerlendirdigim icin bir yildirki hareketleri pek takmamaya calisiyorum ancak su ortaköydeki otel isi iyicene bıktırdı bu senede bitecegini zannetmiyorum hatta 3. Havalimani biter bu bitmez

Sayfa 15/409 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •