Sayfa 136/884 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Selam.piyasadaki ky ne düşünüyor ise tersini yapacaksın.bir de sistemimin başarısı % 70 civarı.ve duygusal davranmiyorum.bu spek çok çakal.bende parayı 5 hissede ve çoğunluk vadelide tutuyorum.her ay az az alıyorum.ve devam edecem. Bir yerde bence sermaye artıracak.onu bekliyorum.yalniz yillarca beklemek gerekebilir.cunku spegi cok cakal.yatirim tavsiyesi değildir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bekleteceğini yıldırabileceğini bende düşünüyorum . şu %5 lik satışa söz konusu kısım satışını kendimi alacak ve bu satışı kaçtan yapacak o kısım çok önemli.... özellikle bu gerçekleştikten sonra potansiyel artacaktır... Temettü politikası yıllık en az 1 tl olarak devam etsin , bence getiri olarak zaten bizi korur , spek çakal da olsa , temettüler avantajımıza oldukça sorun yaratamaz...

Ben yatırımlarımın %100 ünü burada tutuyorum.... Vadeli yerine temettü getirili senetleri tercih ediyorum. ama tabiki trend ve haber akışına göre stop loss yapıyorum . ama hareket tarzım kademeli....

Bakalım gelecek hafta bizi neler bekliyor olacak....
    -------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Zaten bekleteceğini yıldırabileceğini bende düşünüyorum . şu %5 lik satışa söz konusu kısım satışını kendimi alacak ve bu satışı kaçtan yapacak o kısım çok önemli.... özellikle bu gerçekleştikten sonra potansiyel artacaktır... Temettü politikası yıllık en az 1 tl olarak devam etsin , bence getiri olarak zaten bizi korur , spek çakal da olsa , temettüler avantajımıza oldukça sorun yaratamaz...

Ben yatırımlarımın %100 ünü burada tutuyorum.... Vadeli yerine temettü getirili senetleri tercih ediyorum. ama tabiki trend ve haber akışına göre stop loss yapıyorum . ama hareket tarzım kademeli....

Bakalım gelecek hafta bizi neler bekliyor olacak....
    -------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...
    sonuçta sabreden kazanacak...spek kendini yırtsın..ben kademeli aldıkça düşürse nolur düşürmese ne olur?az az alıma devam.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Allah bereket versin bende 10.61 den verdim 10.23 den geri yerine koydum

4. diğer tarafta paylaştım ,şurdada dursun
    Milet çok şanslınız, Güney Koreli ecomonist arkadaş var ,daewoo için bir kaç Bilgi aldım,büyük oyuncular daha bu bilgileri bilmeden tahtada biraz oynadılar büğün ,hafta sonu yapılacak detaylı araştırma ile pazertesi günü tahtaya ne kadar olumlu olumsuz yandığını göreceğiz ,
    Bir kaç Bilgi paylaşayım millet hafta sonu neşeli bir şekilde geçirsin,
    Daewoo,borsa değeri 2,1 milyar dolar ,
    Güney Kore parası ile ,17.800 won,piyasa değeri 2.2 trilyon won,1.400 won 1 dollar,aşağı yukarı 2 milyar dolar ,yıllık kar 80-90 milyon dolar,yani fk yukarıda,temettü veriyor hep ,dünyada 14. büyük beyaz eşyada ,(Samsung un olduğu ülkede yine büyük başarı )
    Rakamlar insanı bayağı heyecandırıyor gerel Tesla ile iyi niyet yaptı %200 yaptı,bizde yerli araç ve şimdi çıktı daewoo,,gerelde Şöyle yaptı spek,ilk gün herkese mal verdi,ertesi günü eksi yaptı ,ondan sonra her gün tavan ,büyük haberlerde daima öyle oluyor,
    Hadi iyi hafta sonları
    Bu arada https://www.bloomberg.com/quote/047050:KS
    Burdan daewonun borsa fiyatını izletilesiniz ,satış beklentisi önceden olduğundan ,daewoda Pek fiyat hareketi olacağını sanmıyorum

VESBE aylık takas

6. VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Arkadaşlar thy 8 den aldım 9.30 gordu basina gelmeyen kalmadi 4.54 e kadar dustu dustukce aldim maliyetimi 7.25 e dusurdum. neredeyse 1.5 sene bekledim sonra 4.54 den 3 hafta icinde 7 lere lere gitti dedim cok sert cikti satayim asagidan alayim hedefim 15-20 lerdi. Ben sattim alamadan 9 oldu bugun yarin duzeltecek derken arkasindan bakakaldim 15 kusurleri gordu. O yuzden agzim yandi eylulden beri vesbedeyim bunuda ilk 9.65 den aldim 11.30 gordu satmadim dustukce aldim maliyetim 9.47 idi dunki harektde sadece %30 unu sattim portfoyumun 10.45 ortalama ile kalanlarla 15 e dek bekleyecegim bu sefer bununda arkasindan bakmak istemiyorum 🤪

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by cihan35 Yazıyı Oku
    Allah bereket versin bende 10.61 den verdim 10.23 den geri yerine koydum
    İyi vermisiniz ben 43 ten verebildim

8. Arkadaşlar, hep Daewo üzerinden gidiyorsunuz. Vesbe zaten iyi kar eden, iyi temettü veren, yatırımları devam eden , cirosunu heryıl arttıran, temelde bistte ilk 10a girecek bir şirket. Daewo işi olmasada şirketin geçen seneki karı ile olması gereken fiyat 20 tl, bu seneki ilk 9 aylığa göre 14 tl. Üstüne üstlük bist in 74 binden 114 bine gidişine , 13.2 tlden 8.8 tl ye giderek ayak uydurmamış, relatif olarakta çok ucuz bir hisse. Zaten dipteydi. Şöyle bir silkindi sadece. Bunun devamının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ama bu hafta, ama 1 ay sonra, ama 3 ay sonra. tek sorun hisse satış hikayesini çok uzatmış olmaları. Hisseyi kendi alacaksa 9 tl den şimdiye kadar satışı bağlamalıydı. Bu bir risk olarak duruyor, geri gelme olasılığı var. Yok başkasına satacaksa, bu daewo olayını sonuna kadar kullanacaktır. kısa sürede sert bir çıkış yapabilir. Ama hisse satışından sonra olmadık yerlere gidebilir. zaten satışın gerekçeside o değilmi. Hisse fiyatının sığlıktan dolayı sağlıklı oluşmaması ( yani düşük kalması). gerekçe hazır.

Sayfa 136/884 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •