Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8390 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kalan Ethereumlarla bugün iki farklı İco'ya katıldım. Biri Boon.tech, diğeri ise Lamden isimli bir proje. Her iki projede de satılamayan tokenlerin yakılması durumu var. Bu durum da fiyata olumlu yönden etki eden bir olay(tabi satılmazsa). Bu işlemle birlikte al-sat'ı rafa kaldırıp, tamamen uzun dönemli bekleyiş moduna geçiyorum. Bakalım kış uykusundan nerede uyanacağız!

2.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Kalan Ethereumlarla bugün iki farklı İco'ya katıldım. Biri Boon.tech, diğeri ise Lamden isimli bir proje. Her iki projede de satılamayan tokenlerin yakılması durumu var. Bu durum da fiyata olumlu yönden etki eden bir olay(tabi satılmazsa). Bu işlemle birlikte al-sat'ı rafa kaldırıp, tamamen uzun dönemli bekleyiş moduna geçiyorum. Bakalım kış uykusundan nerede uyanacağız!
    ico alım işini anlatırsanız sevinirim, hiç bulaşmadım , merak ediyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,467
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ejderha Yazıyı Oku
    ICO : Initial Coin Offering

Etherium Chain özelliği ile başlamıştır. Chain üzerinden madencilik ile uğraşmadan TOKEN üretebilirsiniz.

Başlayalım.

SECBUL sözüm ola para getirecek bir proje başlatır. Ama parası yoktur. Bankada para vermez. Secbul derki Etherium üzerinden
    10.000.000 TOKEN üreteyim (Üretim neredeyse beleştir.).. ismini İNEK Token koyalım.

Secbul derki tokenleri şu kadar etheriuma satıyorum. Fiyatı şu :
    1 İNEK : xxxx ETH

Satış bitince besi çiftliği alacağım. Bu tokenler ile inek alacağım süt gelecek et gelecek yatırımlarınız değerlenecek.

A ) Proje doğrudur yatırım para kazandırır. Token fiyatı artar. Önceden alanlar kar eder, sonradan alanlarda genelde kar eder.
    B ) Proje Spekülatiftir. Token fiyatı artar. Önceden alanlar kar eder. Sonradan alanlar zarar yazar.
    C ) Proje spekülatif ötesi yoktur bile. Token alanlar zarar eder. Sonradan alanlarda zarar eder. Token yok olur gider. Tek zengin tokeni satan olur.

ICO budur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by ejderha Yazıyı Oku
    Bildiğimiz halka arzdan farklı değil. Projeyi ve proje üyelerini çok iyi araştırmak gerekiyor. Scam çıkma ihtimalleri hep var tabi. Mesela benim aldıklarımdan örnek vermem gerekirse Lamden'e katılırken, private key'i bende olan ethereum cüzdanından, onların verdikleri eth adresine gönderim yaptım, saniyeler içinde gönderimi yaptığım cüzdan adresime Lamden Tokenler ulaştı. Şimdi ico'nun bitmesini ve Lamden'in borsada işlem görmesini bekleyeceğim. Maliyet token başına 0.07 usd. İco'ya katılmak borsadan coin almaktan daima daha risklidir. Ekip sizin paralarla hawaii'ye de gidebilir ya da proje için çalışmaya devam edebilir. Riskin yanında maliyetinizin düşük olması nedeniyle kar oranı da yüksektir.

5.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Kalan Ethereumlarla bugün iki farklı İco'ya katıldım. Biri Boon.tech, diğeri ise Lamden isimli bir proje. Her iki projede de satılamayan tokenlerin yakılması durumu var. Bu durum da fiyata olumlu yönden etki eden bir olay(tabi satılmazsa). Bu işlemle birlikte al-sat'ı rafa kaldırıp, tamamen uzun dönemli bekleyiş moduna geçiyorum. Bakalım kış uykusundan nerede uyanacağız!
    Bahsettiginiz boon tech icosunu icodrops sayfasinda inceledim. satis 15 Ocak'a kadar ve satis fiyati 1 boon=0.0400 usd. sanirim bir de %40 bonus var. katildim derken oncelikle talepde bulunmaktan mi bahsediyorsunuz yoksa dirakt odemesini yapip aliyor musunuz? satilamazsa fiyata olumlu etki etmesinin gerekcesi satilamayanlarin yakilmasi nedeniyle token sayisinin azalmasi mi? Bir de ne sekilde katildiginizi anlatabilir misiniz?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •