Sayfa 306/487 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by gundayad Yazıyı Oku
    yarın tavan olursa hiç şaşırmam.
    Olmadı gene şaşırmadım.

Doğuş grubu martıyı alıyor diyenler, bir gelişme var mı?

Bugüne kadar ani yükselişler (özel durumlar hariç) hep beklenmedik anlarda geldi. endeks bazında da, hisse bazında da. (gerel'de, mgyo da olduğu gibi)

Bugünlerde herkes martının 1 tl nin üzerine çıkacağını bekledi, ama inadına olmadı. tüm umutlar biter, hatta satarsın hisseyi, tavan tavan gitmeye başlar. ytd

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

3. Bugün pay alımı bitiyor. Rüçan haklarımı satın almadım henüz. Bu hakları kullanmak sizce mantıklı mı? Lütfen bilgisi olan yanıt verebilir mi?

4.  Alıntı Originally Posted by ensenturk Yazıyı Oku
    Bugün pay alımı bitiyor. Rüçan haklarımı satın almadım henüz. Bu hakları kullanmak sizce mantıklı mı? Lütfen bilgisi olan yanıt verebilir mi?
    Şahsi gorusum bedelliye katilmaktansa marti e tahtasindan 91 kr almak daha mantikli.neden 9 kr fazla veresin.al sat tavsiyesi degil.sadece zarar etmeyin diye yaziyorum.ayrica yarin iki tahta birlesecek.aksam kapanisi ni takip edecem.y.t.d.

5. Cevabınız için teşekkür ederim. Peki iki tahta birleşince fiyat aşağıya düşmeyecek mi?

6.  Alıntı Originally Posted by ensenturk Yazıyı Oku
    Cevabınız için teşekkür ederim. Peki iki tahta birleşince fiyat aşağıya düşmeyecek mi?
    91 kr kapanis oldugunu dusunursek hesabi kolay bunun 2 kademe yukardan acamasi lazim yarin.
    Hesabi soyle 91 kapanis oldugu taktirde
    91+37 =128
    128/137=0.934
    Olarak sonuc bulabiliriz.1 tl altindan alip birlesmeye katilmak bana gore mantikli ben oyle yaptim.ama isteyen istedigini yapsin.kimseye al sat tavsiyesi degildir.y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    91 kr kapanis oldugunu dusunursek hesabi kolay bunun 2 kademe yukardan acamasi lazim yarin.
    Hesabi soyle 91 kapanis oldugu taktirde
    91+37 =128
    128/137=0.934
    Olarak sonuc bulabiliriz.1 tl altindan alip birlesmeye katilmak bana gore mantikli ben oyle yaptim.ama isteyen istedigini yapsin.kimseye al sat tavsiyesi degildir.y.t.d
    1 TL nin altından alıp birleşmeye katılmak derken rüçan hakkını kullanmak mı? demek istediniz. Birde elimdeki lot sayısı birleşme sonrası aynı mı kalacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Gerçekten bu işin çok acemisiyim.

8.  Alıntı Originally Posted by ensenturk Yazıyı Oku
    1 TL nin altından alıp birleşmeye katılmak derken rüçan hakkını kullanmak mı? demek istediniz. Birde elimdeki lot sayısı birleşme sonrası aynı mı kalacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Gerçekten bu işin çok acemisiyim.
    Yani ben hisse almazsam rüçan hakkı da kullanmazsam. bu durumda yarın zararlı mı olmuş olurum?

Sayfa 306/487 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •