Sayfa 65/310 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 513 - 520 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by the pasha Yazıyı Oku
    vay Feridun abim, en sabırlı abimiz sendin, sende sattıktan sonra demek ki düşünme vakti geldi...
    Genel olarak performansından çok da memnun değildim. Temettü kağıdı diye aldık ama kiraları temettüyü artıramadılar bir türlü. Hisse de 4 liralardan bir türlü kurtulamadı. 5 civarı pahalı mı? Bence değil ama tahtadaki işlemler mal satmak için bi dümenler çevrildiğini hissettirdi bu sefer sattım.

2. elli kuruş temettü verse, 5 tl fiyattan %10 luk yıllık getiri demek, banka mevduat faizleri seviyesinde, bankanın garantisi var ayrıca...fiyatlar enteresan noktada...

3. Sanırım cuma hareketinde ky gel gel yapmış para çıkışı var

4. Hocam cuma günü 5.00 liradan 5.52 ye mal alış fırsatı bşke vermeden paldır küldür gittigi gibi 5.00 lira ya dönüşüde aynen o hızla oldu. Bence ky ne alış nede satış fırsatı bulabildi. Zaten tahta oturdugundada 4.90-5.00 arasından ky ancak almış olabilirki onlarda şuanda zararda sayılmaz. Belliki tahta el degiştiriyor ve bu hafta d*****n kuyrugu kopacak. Bakalım danamı elimizde kalıcak yoksa kuyrukmu.

5. Sırf bu metro yüzünden aracı kurum dağılımını gösteren derinliği gösteren Program aldım. Çünkü bu adamın aracı kurumunun girdiği hisseleri almamak için.cuma günü beni Program sahibi etti sonunda.simdi patronların bu aracı kurumda hesap açıyorlar mal satmak için.50 kuruş bir saniyede bir hisse duser mi.bunun adı yatırım değil.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Adamlar ky mal kitleme derdinde

7. metro bugun yok sanırımm

8. fiyatlar 5 civarında dengelenecek sanırım, aşağı çekilmeler alım fırsatı olabilir...

Sayfa 65/310 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •