Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
KAP *** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. *** SNGYO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortakların Hisse Takası

Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
25.12.2017 tarihinde Sinpaş GYO A.Ş. paylarıile ilgili olarak' Hissedarımız olan Avni Çelik, 2.564.790,56 Adet C Grubu
hissesiniÖmer Faruk Çelik'e devir etmiş, Ömer Faruk Çelik ise elinde bulundurduğu Yönetim Kuruluna aday
gösterme imtiyazına sahip B Grubu 2.564.790,56 adet hissesini Avni Çelik'e devir etmiştir. Hissedarımız olan Ahmet
Çelik,9.855.848,36 Adet C Grubu hissesini Ömer Faruk Çelik'e devir etmiş, Ömer Faruk Çelik ise elinde bulundurduğu
Yönetim Kuruluna aday göstermeimtiyazına sahip B Grubu 9.855.848,36 adet hissesini Ahmet Çelike devir etmiştir.

-KAP-
Önce Avni malı Ömere vermiş, derken Ömer bunun altında kalır mı, çekmiş vermiş Avni'ye malları, sonra Ahmet benim neyim eksik demiş, Ömere dayamış malları, Ömer de böyle olmaz demiş Ahmete çakmış malı...

Eyvah, eyvah, SPK görmez mi bunları yahu...35 milyon işlem olmuş üstüne 1 kademe de eksi kapatmış.
Dur bakalım ihale kimde kalacak, Cumaya inşallah ben de birisinin kucağına vereceğim malı.