Sayfa 172/985 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Ne kadar çok arsası varmış ,mal varlığı amma da çokmuş yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taşı hükmünde olan ana portalı Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatırım tavsiyesi anlamına gelmez.)

ilk formasyon tamam.
    Haftalık grafiği takip edeceğim

Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Yarın beliyorum. fazla bekletme..

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

3. Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir

4. Yazmayi unuttum.buyuk ve onemli gayrimenkuller de grup sirketlerine satilmaktadir.piyasaya satilmamaktadir. Unutmayalim dgzte dohol ve girisim sermayesi sirletlerinde yuksek.miktarfa nakit varQUOTE=osma;1451292]Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir[/QUOTE]

5. Merhaba sayın osma bir yükseliş oldu ama hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ne dersiniz yanılttı mı? Başka haber mi bekliyoruz.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Merhaba sayın osma bir yükseliş oldu ama hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ne dersiniz yanılttı mı? Başka haber mi bekliyoruz.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanıttı.izahi zor.yeni alıcı gelmiyor.tahta sahibi de istediği gibi at oynatıyor.haberler gelmeye devam edecek bence

Sn Osma, bunu anlamadım. biraz acar mısınız?

Alıntı Originally Posted by osma Yazıyı Oku
    unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

8.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Sn Osma, bunu anlamadım. biraz acar mısınız?
    global şirketinin sermaye artırıma hurgz katılmadı.sermaye artırımına girişim sermayesini soktular. 10.000.000 sermayenin yüzde 8 ini bir hisseyi 31.12 değer biçerek girişim sermayesine verdiler.yani glokal 311 milyon değer biçildi.

Sayfa 172/985 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •