Sayfa 367/852 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Satmiyorum arkadasim biliyorum okuyorsun satmiyorum 2.70 ile 2.56 arasinda fark yok olede battim bolede battim. Lazim oldugu zman cikmadin suan bu paraya ihtiyacimda yok batsada umrumda degil sen kovuncaya kadar duracagim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by abc Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    1. Erciyas Boru borsada değil ama borsada olan OZBAL ı satın aldı.Kaç aydır birleşmeye calışıyor SPK birleşme raporunu beğenmiyor geri çeviriyor.
    2. Makina Takım kendine ait olan 100% borsada olmayan şirketle Basit usulde birleşme yapıyor.
    3.Ama bizde KİPA-MİGROS ikiside borsada.Basit usulde birleştirmeye uysa da SPK değerlendirme raporu isteyecek.Bu raporda en az üç yöntem olacak ve çercevede birleşme olacak.( 1.ÖZ KAYNAK 2.İNA - VE muhtemelen PİYASA ÇARPANLARI veya başka bir parametre olacak ilki KİPA nın çok lehine 2. muammma )
    4.KOTTAN çıksa(10 milyon lot toplaması gerekir ki buda fiyat artışına neden olur ) bile mahkemelik olur.Kimse elimizdeki hisseyi alamaz Anayasanın mülkiyet kanuna aykırı.Biz istersek veririz.
    5.KİPA 3-3.5 arasında çok işlem gördü SPK da mutlaka bunu dikkate alır. Spk da ky ile mahkemede uğraşmak istemez.Ayrıca migros hiç istemez.
    6.Tam olarak hatırlamıyorum ama yazın araştırmıştım bu sektörde payı %98 olmasına rağmen olan bir şirket BASİT usulde dahi birleşme OLMADI.
    7. Topikte olumsuz yazanların olması iyiye sinyaldir.Hissenin değerli olduğunu gösterir bu.

Not: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buradaki bilgiye göre yatırım yaparsanız zararlı çıkabilirsiniz.
    bu yazı bi öne gelsin
    Son düzenleme : abc; 26-12-2017 saat: 20:05.

3. Sanırım KENT GIDA'ydı B grubu borsadan çıkmak istiyordu bir türlü çıkamadı.zamanım olmadığı için fazla araştıramadım.Halka açıklık payı %0.54 piyasada 0.2M lot var.Asıl derinlik onda yok Bizim çamura düşen ALTIN da dolaşımda 50 milyon lot var.

BORSADA ÇIKMAK KOLAY DEĞİL. MİGROS defter değerinin 5 küsür katı ile işlem görüyor.kipa çok komik değerde.Bizimkide 5 küsür kat olmalı. Biraz zaman alacak ama SPK dan yine tokat yerler. Migrosun her adil olmayan teklifinde SPK dan red yer öncekinde olduğu gibi sıçrama yapacak.
    Not: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buradaki bilgiye göre yatırım yaparsanız zararlı çıkabilirsiniz.

para girişi

para çıkışı

5. Dun beklenen keskin hareketliligin (-/+) yasanmamasi konusunda bir yorum olabilirmi? Yine dun bahsedilen yuklu el degistirmenin bizlere etkisi nasil olur? Oran konusunda hala ayni pozisyondamiyiz?

YTD

6. Bu fiyatlar komik ve ZEKAMIZLA dalga geçiyorlar resmen.

Biz kipadaki avm degerini biliyoruz

ne doymaz adamlarsınız be...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. migros yönetim oyunu zorunlu çagrıyı muafiyet Red geldigi zaman bozuldu ,o zaman kottan çıkıyorum diyip 1.7 tl ortalamadan bu iş bitecekti...

Çagrı için degerleme şirket hisse degerini 1.05 buldu ve spk buna itiraz etmedi ...

Kottan çıkınca zaten mecburen herkes elindekini satacak.
    Değerleme zaten dusuk gelir.
    Tek avantaj birleşmede özkaynak yönetmeni. Zaten bunun icin birlesmeyi borsa dışına alıp yapıyorlar böylece ttk 141.2 madde kapsamına al kardeşim 2.6 tl yi yallah dışarı diyecekler.
    Bekleyen 5 tl ye veririm hayallerine kapılmasın.
    Herkes kapı dışarı edilecek.
    1.05 tl ederi olan ana ortak 0.33 tl ödediği sirkete hangi manyak anormal para verir

Sayfa 367/852 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •