Geçen manzara adalar satıcısına dedim elimde isgyo hissesi var çok ucuz pddd 0.40 lardan senle takas yapalim sende ordan 1+1 daire ver dedim emsal değerinden. Adam yok dedi beğenmedi teklifimi....ne sirket mis la bu kendine bile güveni yok 😀
Geçen manzara adalar satıcısına dedim elimde isgyo hissesi var çok ucuz pddd 0.40 lardan senle takas yapalim sende ordan 1+1 daire ver dedim emsal değerinden. Adam yok dedi beğenmedi teklifimi....ne sirket mis la bu kendine bile güveni yok 😀
anel telekom defter değeri bile bunun üsütnde...
işfinsans borsa paylarının borsada aynı baskılı sistemle yaklaşık %75 i (yok böyle tarihte)nasıl ve hangi fiyatlardan ve temettüalımlarıyla nasıl el değiştirdi.300 milyarlık aktifli halkın emaneti işgrubuna başarlı*operasyonla ortak kazandıran işfinans yöneticisi ana firma tskb ye rütbe aldı.***şimdi tskb süründürmede...işgyo neler oluyor öenmöli neden çöp fi,yatlamada.....yüzde 5 lik hissedar neden yok oldu haber yok..tskb dakşi yüzde 5 halka açık kimöin **işyatırım ne düşünüyor...???işsandık belliki rahat..da işchp bu işlerin neresinde***
Bgc partners 1076569 sattı kemiksiz.
Kartalda 1+1 arıyorum anlasirsak isgyo takas yapalim
Beklentilerin önüne geçen bir basiretsiz yöneticiler topluluğu var şirkette.mesele onları duzelttinizmi işler rayına girecek.
Dun Bunu paylaşan sirket aslinda bir mesaj gönderiyor dolaylı olarak paydaşlara.ancak gözden kaçırdığı şey talep meselesi.talebi artıracak seyler yaparsan fiyat yükselir arzdan fazla talep gelir.yok ben miami dir oyle olacak burasi dedigin yere manzara adaları dikerim satarım düşünürsen bugün halen elinde satamadığım 375 konut kalir. Ben tskb gyo nun borçlarını alayim onu kurtarayım der sonra davalık olur vazgeçersen senin ne kadar beceriksiz bir sirket olduğun ortaya çıkar.keza kiralama kuleler tam bir fiyasko , bos bos bekliyor ankara oyle keza, 2 projeye yapı ruhsatı alıyor size açıkladı mı bunu.
Otel ve tuzla konut.hayir nerden öğrendiniz degerleme raporlarından yada gazeteden.paylasim yok. Kap ta ne kadar çok açıklama olursa o sirket kurumsallık acısından olgunluga erismistir. Bakin kap açıklamalarına fazla açıklama yok adam projeyi bile paylaşmak istemiyor, ulan buna izin almışın kat sayisi vs belli neden açıklamıyorsun...daha bir cok ayrıntı verebilirim bunlara ilişkin yonetim basiretsiz.geri alim acikla al bir miktar sonra satarsın bazen senin yaptığın projeden bile daha fazla getirebilir geri alımlar. 3 yıl sonra sat vsvs
Yer İmleri