Sayfa 26/319 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 2552 madde; 201 - 208 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. Rysaş'taki bilanço oyununu BİMER'e yazdım,hak aramak lazım , gelişmeleri paylaşacağım.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. Özelden atarsanız bende şikayet edeyim.Dikkate alacakları kadar var bir deneyelim şansımızı.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Rysaş'taki bilanço oyununu BİMER'e yazdım,hak aramak lazım , gelişmeleri paylaşacağım.
    cimer'e de yazdım , bakalım bu oyunlara devam edilecek mi?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. Merhaba arkadaşlar.. abi kardeşlerde elele bir hareketlilik var.Sebep nedir.? gerçi gyo larda var bir hareket..

5.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığından gelen cevap:

Sayın ......

Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip, sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

İyi günler dileriz.
    SPK beni arayınca söyleyeceğim:

Birbirine bağlı iki halka açık şirket, farklı muhasebe standartı kullanabilir mi? Bağlı ortaklığın tercih ettiği "gerçek değerler"muhasebe sistemine göre bilançosunu açıklamasına rağmen, bunu içinde konsolide etmek zorunda olan hakim ortak, holding, bunu reddetip, farklı bilanço sistemini konsolide edebilir mi, bu yasal mıdır...Sermaye piyasasının, "yatırımcıları koruma ilkesi"ne aykırı değil midir?

Bunun cevabını sende biliyorsun, hak yiyici....hesabını vereceksin... hem bu dünyada hemde Ahirette....

SPK, doğru bilançoyu açıkla emri verdiğinde yüzünü görmek istiyorum...Bu zararların tazminine de zaman gelecek, titre hak yiyici...

Sayfa 26/319 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •