50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Eşofmanlı Ersoy Hoca,
Bugün yazdıklarını oturdum şimdi ciddi ciddi okudum..
İki konuya katılıyorum.
1- tv lerdeki abiler büyük oranda ters indikatördür..
2- altın yükselecek,bunda da hemfikirim..Hatta 1400 üzeri olacak..
Ama senin yazdığın işlemlerden bi haber kıyamet gibi insan okuyor bunları.. aman haberleri olmasın zaten.. Forexe bulaşan ky nin %90 ı soyuldu.. ben komple kaldırılması gerektiğini düşünüyorum..
Dolar da spread diyosun ama farkettiysen birkaç manyak avuçladığı dolarlar 10 lira olacak, memleket batacak diye bekleşip duruyor..
Büyük bir hata yapıyorsun, dolar çöp olacak, büyük resmi ne zaman göreceksin merakla bekliyorum..
Senin gibi uzun vade bu kadar büyük ve iddialı kehanetleri olan biri bunu nasıl göremez anlayamıyorum..
DOLAR bir günde yine 10bin dolar üzeri kar cebe bıraktı
bunda teknik analizin katkısı çok
####
DOLAR uzunda getirecek neden derseniz
yukarıda yazdıklarım gibi hareketleri bekletip yukarı sert hareketler şeklinde olacak bugün AYLIK tekniği kırdı aşağıya
önceden yazdıklarım gibi 3,72-73 kırılırsa 3,65tl ler görülür ancak 3,60 tl altına inmesi zOR
sisteme bakın VİZE krizi bitt haberleri PİYASAYA VERİLİR
borsa %2 getirir
MALI olanlar AZ az satmalı toplu satışlardan kaçınılması daha sağlıklı
zaten vatandaşta mal kalmadı
###
bakalım nerey kadar OLUMLU hava sunacaklar medya ile
ADAMLARIN sistemleri çok güzel MEDYAYA veriyorlar haberleri topluyorlar şimdi hazır zirveler görüldü veya görülecekken OLUMLU haberler NASIL geliyor ama ??
###
ALTIN kısa da 1314lere kadar gidebilir
ÖNCEKİ teknik ANALİZİmdeki gibi 2 yıla altın 1618 dolar olacak
PETROLDE de durum 2 ay içinde SERT bir hareket ile 74 dolarlara çıkabilir
ben söylediğim de petrol kaçtaydı?
dün 3,81e DOLAR i SHORT çekenler bugün sağlam kar ile SHORTLARI kapattılarsa bile düşüş sürecek TEKNİK BELLİ etmişti
KENDİSİNİ
konsolosluk haberini iyi kullandılar değil mi?
####
BORSA da meşhur hisse ALBRK yarın 2,1tl görülebilir açığa satım denenir mi iyi cesaret ister ama yapacak olanlar mutlaka vardır
####
HALKB toplamaya devam RAlliye katılacaktır %50 potansiyeli kısa da mevcut
####
uzun VADE TAHMİNLER ve teknikler daha sağlam tutuyor ben uzun bakar kısada da hareket ederim
dün ile bugn toplam DOLARda 25bin Dolar kazandık
yükselsin yine satarım kısa da kalmak bir daha ki RALLİ sine kadar elde SHORT ile KALIR gecelik SWAP faizimi ALIRIM
####
doların rallisi martta ani ve sürpriz OLARAK gelebilir dikkatli olmak gerekli soluksuz uçabilir.
####
ingiliz TRADER lar böyle kazanıyor kaç yıldır adamların STRATEJİSİNİ çözdüm
####
DOLAR evet yükselmesi gerekli yoksa bizim ülke için çok kötü olacak dediğim gibi ucuz dolar yukarda açıkladım nedenlerimi
ancak birileri DOLAR ı güçlü bir şekilde SHHORT çektiğini ve bunların ingiliz TRADER lar olduğunu unutmasın
hareketler Daima ÇANAK yapıyor
çanak oluşsun görürüm ben bu yazdıklarımı
####
yukarıdaki GRAFİĞİM bir gecede tuttu ve 12500dolar daha kar cebe bıraktı
Yürü be Eşofmanlı Ersoy Hoca...
Bu akşam doları gördüm, hakkaten sevindim senin için..
Kedi olalı bir fare tuttun.. sürekli kan işettiler sana meczuplar..
Neyse, keyfin yerindeyken fazla takılmayayım, inşallah hep böyle kazanırsın..
Yer İmleri