Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
zaten zt diye birşey yok, ss devam ediyor eski haliyle, aslında yazmaya bile gerek yok,halep orda arşın burda, değişen birşey olmayınca tilkininde koyun postuna bürünmüş hali ile karşı karşıyayız,
hali hazırda baya bir zaman geçti net birşey yok, biz davadan vazgeçtik 1 aydan fazla oldu yine birşey yok, herşey iyi olacak davadan vazgeçince dedi arkadaş, bizde vazgeçtik ama hikayeee,
SPK nın tespitlerinden ve kurumları uyarmasından sonra SS orda duramazdı zaten. Durması hukuksal baskıyı yükseltirdi, hatta şşrkete kayyum atanmasının önünü açabilirdi. Bu tehditi gördükleri için iş yapıp burdan gelecek her türlü hukuksal mimimize etmek için bir katakulle ile eski yönetim out yeni yönetim in yaldızlaması yaptılar herseye makyaj çekmek için. hepsi bu! Senaryo aynı ama farklı kostümlerle sahnedeki oyuncular değişti sadece tabi yeni algıyı empoze etmeyi etkşnlrltşrmek için “şak şak” çıkarsa devreye girdi şak şak övgülerle. Tabiki davranışlar ve icralarda farklılıkkar oldu, adlında olmak zorunda kaldı, sahnedeki oyuncuları değiştirmek zorunda kaldıkları gibi... Ama temelde yatırımcıyı ekarte etme amaçlarından vazgeçtiklerini düşünmek çok safdillik olur diyen düşünüyorum