Sayfa 19/47 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 145 - 152 arası.

Konu: DAGHL - Tera Finansal Yatırımlar Holding AŞ

  1. Sayın okacha ben bedelli tarafinda değilim bedelli yaptığında bendende para çıkacak yapmadığında ne olacak onu bir anlat patron bunuda beceremedi diyelim birleşmedeki gibi 3 yıl yine elini vurmaz ve başka birşey üretmez ise bizim yatırım 7 yılı bulacak paranın zaman maliyetinde hesaba katarsan 4-5 lirada olsa kurtarmaz oldu. 4 yıl önce aldığımızda dolar ve euro kuru kac liraydı nerden baksan elinde kalıyor bizimki bir umut cevabinda ver kurtul demişsin 4 yıl oldu karı bırak zarardayim aha cıktı aha cıkacak diye 4 yılı düşündükce elim bir türlü gitmiyor. Az bir süre olsa kolu degil bacağında birini keseceğim

  2. Yani anlayacagın bedelli yapsada yapmasada hep bizden götürecek bedelli yapmadığında tavan tavan gidecekmi merak ettiğim konu o giyimdeki hisse haric hic bir yatırımı yok geliri yok giyimdeki hisse bugüne kadar ne yarar sağladı. Patron etliye sütlüye karışmıyor, birşey yapmiyor neden yapmıyorsun diye hesap soran varmı veya sorsan ne olacak karlı bir yatırım görmüyorum onun için yapmıyorum dediğinde, tek çare var reel birşey üretmeyen şirket kottan atılacak yatırımcı böyle söğüşlenmiyecek onuda yapacak kurum varmı ortada ky yi korumak amaçli alinan her türlü karar en önce ky yi vuruyor.

  3. #147
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

    YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

  4. Mahmut Nedim KOÇ kapatta kurtulalim şu şirketleri 2013 yılından bu yana hissedeyim ve zarardayim 4 yılı düşündükce burdan satmak agırıma gidiyor fakat hepsi batsa bu şekilde satmaktan daha ağırıma gitmez gözaltı pazarından hissesini aldığım şirket bundan daha iyi en azindan bir çaba bir uğraş var patronunda

  5. Namus mefunu herkese lazımdır hemde böyle namussuzluğun cirit attığı durumlarda.....Bu namussuzluk için gerekli yerlere başvuruda bulunacağım ve SOYGUN VAR müdahale edin diyeceğimbatık ise devlet eliyle kayyum atansın magduriyettler oluşmasın diye acıklmalarda bulunacağım...Halende namussuzluk devam ediyorsa yapacak bişey yok diyecegım en azından...

    https://hizliresim.org/image/NAlr



  6. Spk ya ettiğim şikayet işe yaradı.geçen sene 1.05 olan dagi giyimi sen alma şimdi kalk 8 milyonluk alacam de hangi fiyatdan belli değil.ne zaman alacan belli değil.spk yermi be.şimdi de demir ticareti yapacakmış.ulan hırbo spk sana yine tokadı basacak.şirketin borçu harcı yok bedelli yapıyorsun.amacın içindeki dagi giyimlerdeki oransal yüzdeni artırmak bunu bilmiyormuyuz.sen kendini akıllı mı zannediyorsun.seni yine şikayet ettim spk ya.sana bu bedelliyi yaptırmıcam.hadi bakalım hodri meydan.dagiyi köküne kadar topladın,holdingi toplayamadın toplamanın en kolay yolu bedelli demi.nah yaparsın bedelliyi.azıcık akıllı ol basiretli tacir ol.hisse yürümesin diye yaptırmadığın sahtekarlık kalmadı ayıp ayıp.ilk önce insan ol.spk sizin ne mal olduğunuzu biliyor.eşşek gibi yabancıya satacaksın dagiyi.amacın bütün cukkayı kendin yemek ama yedirmezler göreceksin.

  7.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Spk ya ettiğim şikayet işe yaradı.geçen sene 1.05 olan dagi giyimi sen alma şimdi kalk 8 milyonluk alacam de hangi fiyatdan belli değil.ne zaman alacan belli değil.spk yermi be.şimdi de demir ticareti yapacakmış.ulan hırbo spk sana yine tokadı basacak.şirketin borçu harcı yok bedelli yapıyorsun.amacın içindeki dagi giyimlerdeki oransal yüzdeni artırmak bunu bilmiyormuyuz.sen kendini akıllı mı zannediyorsun.seni yine şikayet ettim spk ya.sana bu bedelliyi yaptırmıcam.hadi bakalım hodri meydan.dagiyi köküne kadar topladın,holdingi toplayamadın toplamanın en kolay yolu bedelli demi.nah yaparsın bedelliyi.azıcık akıllı ol basiretli tacir ol.hisse yürümesin diye yaptırmadığın sahtekarlık kalmadı ayıp ayıp.ilk önce insan ol.spk sizin ne mal olduğunuzu biliyor.eşşek gibi yabancıya satacaksın dagiyi.amacın bütün cukkayı kendin yemek ama yedirmezler göreceksin.
    Sayın okacha bedelliyi onaylamadı diyelim spk bu hissenin %51-52 mahmutta en az %35-40 bence büyük ortakda geriside bizim gibi ufak yatırımcılarda onaylamadığında patronda başka birşey üretmezse biliyorsun 2014 aralık ayındaki birleşme reddinden bu yana patron taş üstüne taş koymadı büyük ortağında yatırımcı olduğunu iddia ediyorsun peki bu kadar sıkışmış kağıtta kim işlem yapacak hangi lotla yapacak hem patron hem büyük ortak bendenmi bekliyor işlem yapmamı patron bunuda beceremedi diyelim (bence beceremez çünkü niyet düzgün değil) 3 yıl dahamı beklicez cevaplarsan sevinirim
    'Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer''

  8. Patron DAGİ hissesi almayacağım dedi birrr-Holding dediğiniz gibi patronun elinde işlem hacmi yok(günlük 50-60 bin lira onuda kendi yapıyordur) bedelli olsa bile kim katılacak ikiii- boş masallara kimse kanmaz yeni yatırım bilmediğin alanda sinek gibi ezerler kendi işini düzgün yp üüüüç. sonuç durum ne holsinge nede giyime yaradı. SPK onaylasa da boş onaylamasa da lakin bedelli bir beklentiydi ikisini de dibe vurdurur şahsi düşüncem. tek umut patron hikayeyi uydurdu fos çıktı diyip hisse toplaması hoş bedelli de olsa kendi parasını koyacak tabi cebinde para varsa. Güven vermeyen patron umutsuz yatırımcı beklenir mi kararsızım.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 19/47 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •