Sayfa 209/500 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    kim o kardeş
    bilgefinans diye bir nick
    yazdiklarinida silmış bu cakkal. şikayet edin bu cakkalı babamm.. yanina galmasin.. ben edecamm.
    Yazdığım hiç bir ileti Yatırım Tavsiyesi Değildir...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Pastaya bakınca bariz mal satmışlar.iyi yerden kaçmışım.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ortağım eğer zahmet olmazssa neden hedef yüksek temel açıdanmı teknik açıdanmı temelse nedenleri kısaca sayabilirmisin teşekkürler tahtada ufak bir alım yapmaya başladım ilerde teknik olarak paylaşımlarım olacak teşekkürler
    temel açıdan ve bilançolara göre hedeflerimi yüksek tutuyorum., şöyle:
    şirketin ödenmiş sermayesi: 43,336 M
    yıllıklandırılmış net karı: 9,3 M
    yıllıklandırılmış net faaliyet karı: 40 M (yaklaşık sermaye kadar)
    kısa vadeli borç: 255 M
    uzun vadeli borç: 122 M
    mevcut fiyatlar açıklanan net kara göre olması gereken fiyatlar, ayrıca şirketin borcu da çok fazla.
    ancak şirketin net faaliyet karı gayet iyi, ayrıca son bilançolarda borçlarda az da olsa düşüşler görünüyor.
    ayrıca şirketteki bu yüksek borcun nedeni 2014 de başlayıp 2017 şubat ayında biten yatırımlar. borçlarda azalma da yatırımlar bittikten sonra başlamış.
    şimdi benim beklentilerim, biten yatırımlar sonrası şirketin yüksek olan borçlarının 2 sene içinde azalması, buna bağlı finansal giderlerin azalması, şirketin faaliyet karı kadar net kar açıklayıp buna göre fiyatlama yapılması
    birde arkadaşlar hatırlamakta fayda var, yataş, banvit, katmerciler gibi hisseler de 2-3 lira gibi fiyatlardayken faaliyet karları yüksek, net karları düşük, borçları da çok fazlaydı, oralarda da bu şirketler bu kadar yüksek borçları ödeyebilirmi diye konuşuyorduk.
    özet olarak şirket fiyatı kısa vadede 2 liraya, hatta belki daha da altına düşebilir, bu beni bağlamaz, benim beklentilerim 2 sene sonrası içindir.

Alıntı Originally Posted by mrtgrs Yazıyı Oku
    Türkiye de borsa bir yatırım aracı değildir nihayetinde. kısa vadeli ne kazandıysan onu kazandın, uzun vade kazandıracak hisseler bellidir, bence böyle beklentisi olanlar o tarafa bakmalı. YTD
    belli olan o hisselerden toplarım, uygun fiyatlra gelmelerini kollayarak, ama onlar kolay kolay cazip fiyatlara gelmez,
    usak tek hissem değil, orta ve uzun vadeli 7 hissemden biri.
    Gündüz ekran başında anlık fiyatlamara göre al-sat yapıp para kazanmak kolay değil, tebrik ederim., başarılarınızın devamını dilerim.
    ama benim tarzım bu değil, zaten işim gereği gündüz seanları izleyemediğimden böyle bir lüksümüz de yok.
    tşk., syg.

5.  Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    temel açıdan ve bilançolara göre hedeflerimi yüksek tutuyorum., şöyle:
    şirketin ödenmiş sermayesi: 43,336 M
    yıllıklandırılmış net karı: 9,3 M
    yıllıklandırılmış net faaliyet karı: 40 M (yaklaşık sermaye kadar)
    kısa vadeli borç: 255 M
    uzun vadeli borç: 122 M
    mevcut fiyatlar açıklanan net kara göre olması gereken fiyatlar, ayrıca şirketin borcu da çok fazla.
    ancak şirketin net faaliyet karı gayet iyi, ayrıca son bilançolarda borçlarda az da olsa düşüşler görünüyor.
    ayrıca şirketteki bu yüksek borcun nedeni 2014 de başlayıp 2017 şubat ayında biten yatırımlar. borçlarda azalma da yatırımlar bittikten sonra başlamış.
    şimdi benim beklentilerim, biten yatırımlar sonrası şirketin yüksek olan borçlarının 2 sene içinde azalması, buna bağlı finansal giderlerin azalması, şirketin faaliyet karı kadar net kar açıklayıp buna göre fiyatlama yapılması
    birde arkadaşlar hatırlamakta fayda var, yataş, banvit, katmerciler gibi hisseler de 2-3 lira gibi fiyatlardayken faaliyet karları yüksek, net karları düşük, borçları da çok fazlaydı, oralarda da bu şirketler bu kadar yüksek borçları ödeyebilirmi diye konuşuyorduk.
    özet olarak şirket fiyatı kısa vadede 2 liraya, hatta belki daha da altına düşebilir, bu beni bağlamaz, benim beklentilerim 2 sene sonrası içindir.

belli olan o hisselerden toplarım, uygun fiyatlra gelmelerini kollayarak, ama onlar kolay kolay cazip fiyatlara gelmez,
    usak tek hissem değil, orta ve uzun vadeli 7 hissemden biri.
    Gündüz ekran başında anlık fiyatlamara göre al-sat yapıp para kazanmak kolay değil, tebrik ederim., başarılarınızın devamını dilerim.
    ama benim tarzım bu değil, zaten işim gereği gündüz seanları izleyemediğimden böyle bir lüksümüz de yok.
    tşk., syg.
    güzel paylaşım. eline sağlık. ben de bu gerekçeler ile aldım bu senedi. gerçi borç stoğu hayli yüksek. belki bunun içn çok ilgi duyulmuyor kağıda bilemiyrum. ancak boçr bittiğinde, yaklaşık ödenmiş sermayesi kadar kar edebilecek. ki böyle kağıtlar şu an 10 tl.

6. son çeyrekte iyi bir bilanço gelirse ben ivmenin artacağını çok kolay 3 ü göreceğini düşünüyorum.

7. Verdikçe veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Şirketin faaliyet kar oranı 12,20 çok iyi bir rakam. PDD/DD oranı 0,86 yani oldukça ucuz bu hisse nasıl hala bu fiyatlarda baskılanıyor anlamak güç, herkesin görüşü kendine benim değerlememe göre 4 Tl üstü bir rakamda olmalıydı. Sadece bir yıl sabrederek bekleyeceğim. YTD

Sayfa 209/500 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •