Tüm topik sakinlerinin yeni yılını kutlar, 2018 yılının sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim.
Tüm topik sakinlerinin yeni yılını kutlar, 2018 yılının sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim.
Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Birileri mal satmak istiyor. Muhtemelen sığ bir hisse olduğu için tek şansı böyle günlerde satmak diye düşünüyorum.
Ben biraz aldım bugün
Birileri MAl SAtmak mı istiyor ?
Karda olması mümkün olmayan birileri
ZArar etmek için fena halde çalışıyor olsa gerek .
Tamamen SAçma sapan bir teori .
Alenen ISYAT takozudur hepi topu o ...
ISYAT DURACAKKK dedi DURDU Kağıt ...
DÜŞECEKKK diyecek Düşecek o kağıt .
ISYAT ın dediği olur ...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sittin sene gitmez.
Hic hayal kurmayin.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Alan bu kenefe duser bi daha da cikamaz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Daha önce 2.1 civarından idi herhalde tam hatırlamıyorum zararına satmıştım. 2015 idi herhalde.
Bakın zararına satılabilir. Burada kim zararına satıyor mantığı doğru değil.
Bir yatırımcı ev alacak yada bir araba alması lazım deseniz 100 bin tl çekmek istese buraya koyduğu hisseden yani 60000 lot mal satmanız gerekse olan bu olur.
Yada piyasa düşecek ben artık satacam deseniz 100 bin lotunuz olsa bir şekilde olan bu.
Sığ işlemin olduğu günlerrde kademelerde 10 bin lot oluyor ilk iki kademede nasıl mal satacaksınız ?
Neyse birkaç zamandır bir 200 bin lotu koyup duruyor birisi satışa sizlerin dediği gibi bakalım bu satışın devamı olacak mı ?
Şirketin yatırım yaptığı konuların iyi olduğuna inanıyorum.
Ancak bu hisse sizlerin de dediği gibi düzenli kar ile ayakta duran bir hisse değil, şirket alım satımı ile bilançosu daha çok etkilenen bir hisse.
Ben şu anki piyasa değerinin hakikaten ucuz olduğuna inanıyorum. 126 milyon tl.
Piyasalar düşmediği sürece aşağı gitmesine bir sebep bulamıyorum.
Yer İmleri